BackgroundAl meer dan 500 tevreden klanten

Train voor een hoger kwaliteit leven

Krijg een strakker lichaam, voel je fitter en verlies kilo’s – op een manier die makkelijk vol te houden is.
Maak kennis met de Slim Trainen methode (ontwikkeld door Joeri Zwart)

  • Ontdek welke oefeningen het beste werken en hoe je deze moet uitvoeren zodat je snel effect hebt.
  • Met deze methode hoef je maar 1x per week te trainen waardoor je het makkelijk kan volhouden.
  • Leer hoe je sporten goed combineert met eten voor het beste resultaat.
  • Gegarandeerd resultaat via de juiste methode.
  • Ook mogelijk met blessures.

De Slim Trainen Methode

  • 45 minuten per workout: Als je op de juiste manier traint dan is dit meer dan voldoende.
  • Uitsluitend tijdseffiënte schema’s: met een specifiek op jou afgestemde trainingsplan is 1x per week sporten genoeg.
  • Doelgericht: alles is erop gericht te trainen op een effectieve manier. Op basis van jouw situatie en lichaam stellen we een plan op. Dit plan zorgt ervoor dat jij met weinig inspanning toch de doelen haalt die je wilt. Of dit nu afvallen, kracht, fitheid of strakker worden is.
  • Langetermijngezondheid: voorop staat dat de training je helpt gezonder worden en op de langer termijn een goed functionerend lichaam behoudt.

Personal training is bij mij is niet gericht op vermaak of de nieuwste trend. Het is juist een no-nonsense aanpak gebaseerd op wetenschap en jarenlange ervaring. Kies je voor mij als personal trainer, dan mag je effectieve trainingen verwachten.

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!
Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg
Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten
Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

Gratis proefsessie

Vul onderstaand formulier in voor een gratis kennismaking en introductie workout.