Ga naar de inhoud

In het nieuwe jaar ben ik gestart met trainen bij Joeri.
Ik zag zijn oproep op Facebook en deze sprak mij erg aan. Tijdens de eerste proefles was ik overtuigd, zijn manier van sporten kende ik niet, maar het is erg effectief en efficiënt. Joeri kan goed onderbouwen wat hij doet en waarom het werkt.
Mijn doelen waren om 5 kilo af te vallen en om meer energieker te voelen. Ook wilde ik aan mijn ‘probleem’ gebieden werken, mijn billen, heupen en buik.

Nu 4 weken later zijn de resultaten verbluffend, mijn billen en heupen zijn slanker en mijn buik is strakker, ik had niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou zien, ook omdat ik in het verleden vaak geprobeerd heb om hier aan te werken, helaas altijd zonder resultaat, maar nu merk ik dat mijn kleding prettiger zit en mijn spierconditie erg goed is.

Door de voedingsadviezen ben ik al 4 kilo kwijt, de adviezen zijn makkelijk toe te passen in het dagelijks leven en zijn niet ingewikkeld.

Ik was wel bekend met het feit dat voeding erg belangrijk is voor het sporten en afvallen, maar waar doe je nu precies goed aan? Daar kon Joeri mij goed bij adviseren.

Op een effectieve manier leer je te trainen en pak je precies de spieren aan waaraan je wilt werken zonder dat je knalrood zwetend door een gymzaal rent.

4 weken later zijn de resultaten verbluffend

joeri-zwart-whatsapp