Ga naar de inhoud

Sporten deed ik 1 a 2 keer in de week. Daarin was ik zoekend in mijn eigen grenzen. Houd ik mij in of ga ik over de grens heen?

Door de auto-immuun ziekte die ik heb, heb ik een wisselend energieniveau. Daarnaast vroeg ik mij af wat is nou goed voor mijn lichaam. Ik had behoefte aan 1op1 advies en begeleiding bij het sporten.

In gesprek met Joeri heb ik aangegeven dat ik graag inzicht wil hebben wat er goed is voor mijn lichaam met de klachten die ik heb. Om zo ook meer vertrouwen in mijn lijf te krijgen. Daarbij als concreet doel sterker wil worden en mij fitter wil voelen. Hopend op een meer stabiel energieniveau.

Ik ben nu bijna 8 weken 2 keer in de week aan het trainen. Hoewel de trainingen zwaar zijn vind ik de afwisseling erg leuk. In deze 8 weken voel ik mij fysiek sterker en daardoor ook mentaal. Ik ervaar het in het dagelijkse leven dat ik bij bepaalde fysieke inspanning niet zo snel verzuur.

Op dit moment zit ik een drukke fase van mijn leven en het sporten helpt mij om scherp te blijven en voldoende energie te hebben. Ik ga graag stap voor stap nog door om vervolgens wat meer lange termijn te gaan kijken wat goed voor mij is.

Met Joeri zijn kennis en ervaring heb ik er alle vertrouwen in. Zelf vind ik het ook heel erg fijn dat Joeri goed kijkt bij wie je past qua doelen en persoonlijkheid voor de personal training.

Met Joeri zijn kennis en ervaring heb ik er alle vertrouwen in.

joeri-zwart-whatsapp