Ga naar de inhoud

Na 2 jaar coronamaatregelen, thuiswerken en steeds minder actief zijn, zag ik mezelf op een foto en dacht direct: dit ben ik niet. En direct daarna dit wil ik niet zijn. Te zwaar, bleek en zag er vermoeid uit.

Na een paar weken zelf aanmodderen in een sportsschool en halfslachtig mijn eetpatroon ‘aan te passen’ besloot ik er voor te gaan en contact op te nemen met Joeri. Die koppelde me na een paar vragen aan Brend en een paar dagen later had ik mijn intake.

Ik zag er best tegenop, want hoe erg was de schade en wat stond me te wachten?
Maar het was een erg fijn gesprek waarin we vooral hebben gesproken over realistische doelen en hoe je die kunt behalen met slim trainen.

Na het intakegesprek gelijk een paar oefeningen om het uit te proberen en daarna was de eerste afspraak voor een training snel gemaakt.

Aan het begin was mijn belangrijkste doel om 15 kilo af te vallen en weer wat spieren op te bouwen. Ik ging er vanuit dat het afvallen minimaal een jaar ging duren, maar dit ging vanaf de start heel stabiel naar beneden.

In mei 2022 ben ik begonnen. Met één keer in de week een training & een makkelijk vol te houden ander eetpatroon was ik in 6 maanden bijna 20 kilo lichter. Heel erg blij mee natuurlijk!

Terugkijkend is echter het belangrijkste dat ik eindelijk weet wat ik aan het doen ben in de sportschool en me vooral veel beter voel. Brend legt alles goed uit (het slim trainen was echt een openbaring voor mij), kijkt of je de oefening goed uitvoert en motiveert je op een prettige manier. Een training gaat qua oefeningen in een best hoog tempo achter elkaar door, tegelijkertijd is er ook voldoende tijd voor verdieping en vragen.

Nadat ik mijn gewichtsdoel behaalde, heb ik besloten 1 keer per week te blijven trainen met Brend. Ik heb namelijk voor het eerst plezier in het trainen met gewichten, mijn conditie is enorm verbeterd en in mijn hoofd voel ik me stukken beter.

En niet geheel onbelangrijk: ik begon tijdens de eerste 6 maanden al wat spieren te zien en daar wil ik wél meer van 😉.

19,7 kg afgevallen in 18 weken

Joeri Zwart
Warner vóór en na zijn gewichtsverlies
joeri-zwart-whatsapp