Ga naar de inhoud

Van 110 kg naar
80 kg in 180 dagen

Ik was te zwaar en had geen conditie. Met 110 kilo voelde ik me gevangen. Na jaren van mislukte pogingen ging tijdens de zomervakantie eindelijk de knop om. Ik was het zat en besloot tot actie over te gaan. Bij Joeri Zwart ontmoette ik mijn personal trainer Maarten.

Maarten introduceerde de methode van Joeri high intensity training, gecombineerd met bewuster eten: minder en gezonder. Ik begon calorieën te tellen en maakte een commitment om het echt te willen en vol te houden.

Het was een strijd, met momenten van bijna opgeven, maar Maarten was er altijd om me te motiveren. Als snel zag ik resultaten. In slechts 6 maanden, of 180 dagen, daalde mijn gewicht van 110 kilo naar 80 kilo. Maar het ging niet alleen om het gewicht.

Ik voelde me sterker, energieker en zelfverzekerder dan een lange tijd daarvoor. Aan iedereen die zich in dezelfde situatie bevindt: het is mogelijk om te veranderen. Het begint met een besluit voor jezelf te zorgen. En als je dat eenmaal hebt genomen, ga dan naar Joeri en houd vol. De beloning is het meer dan waard.

Joeri Zwart
joeri-zwart-whatsapp