Ga naar de inhoud

Ben ongeveer een jaar geleden begonnen bij Joeri te trainen en ik ben eraan verslaafd geworden!
Ik wil graag trainen om gezond en fit te blijven en mijn grenzen te pushen.
Joeri is heel goed in naar je luisteren en jou helpen je doelen zo efficiënt mogelijk te behalen. Hij verstaat zijn vak als geen ander! Denk niet dat ik iemand anders ken met zoveel kennis over het mensenlijk lichaam en sport en zelfs verder dan dat.
Hij weet zelfs om blessures heen te werken. Zo heb ik ergens halverwege het jaar een elleboog blessure opgelopen en Joeri wist meteen een aangepaste schema te maken zodat wij gewoon door konden trainen!
Het trainen bevalt mij zo goed dat ik ook nog wou afvallen tijdens het trainen. Vet verbranden en spiermassa aankomen tegelijkertijd. Geen makkelijke taak! Maar met mijn discipline en Joeri’s kennis en begeleiding heb ik het bereikt. Daarom heb ik een fotoshoot gedaan om de resultaten vast te leggen.
Ik ben super trots op mezelf al zeg ik het zelf. Dit was nooit de intentie toen ik was begonnen met trainen meer ben heel erg blij dat ik het heb gedaan. Het was een leerzame ervaring. Heb veel geleerd over fitness, het menselijk lichaam , voeding en mijn eigen mindset.
Joeri bedankt voor jouw begeleiding. Zonder jou was het niet gelukt! Volgend jaar twee keer zo groot!

Joeri verstaat zijn vak als geen ander!

joeri-zwart-whatsapp