Ga naar de inhoud

Twee jaar geleden zag ik een oproep op Facebook voor een effectieve en intensieve fitnesstraining onder leiding van een personal coach. Misschien wel wat voor mij, 45 jaar, conditie wordt toch wat minder, en tijd om echt gericht te trainen ontbrak mij door een drukke baan en gebrek aan motivatie.

De laatste tijd kreeg ik steeds meer last van pijn onderin mijn rug, als gevolg van een voornamelijk zittend beroep.

Kennisgemaakt met Joeri en Ricardo, dat beviel prima, en nu inmiddels al meer dan 2 jaar wekelijks trainend bij Ricardo.

Erg efficiënt en effectief. Direct na werktijd, 45 minuten per week, volledige body workout, gericht op spierversterking en meer energie krijgen.

Geregeld flinke spierpijn de eerste 2 dagen na de training, maar dan weet je tenminste dat je goed bezig bent geweest. Van nauwelijks iets kunnen tillen met mijn rug naar nu toch al een best respectabel aantal kilo’s.

En belangrijker: geen last meer van mijn rug, ik voel me ook in het algemeen sterker en energieker hierdoor.

Sterker nog: als ik door vakantie een weekje moet overslaan dan merk ik dat meteen en wil ik graag weer trainen.

Ricardo werkt gericht aan jouw doelen, legt ook uit waarom een bepaalde oefening belangrijk is, komt ook geregeld met nieuwe ideeën en nieuwe oefeningen, en zorgt ervoor dat je tot het uiterste gaat. Iets wat in mijn eentje nooit gelukt was.

Kortom: persoonlijke benadering, intensieve en efficiënte training gericht op wat jij wilt bereiken.

Geen last meer van mijn rug

joeri-zwart-whatsapp