Ga naar de inhoud
Persoon die traint met fitnessapparatuur - Joeri Zwart
Personal trainer met klant - Joeri Zwart

Wat kun je verwachten van ons als Personal trainer in Leeuwarden?

De trainingsmethode die wij hanteren voor personal training in Leeuwarden is de afgelopen 25 jaar herhaaldelijk door studies aangetoond als de meest effectieve methode om vet te verbranden en als basis om je lichaam strakker alsook sterker te maken.

Gemiddeld vallen mensen in een periode van 8 weken 6 tot 11 kilo af.

De krachttoename over alle spieren is binnen twee maanden gemiddeld 46%.

Eerlijk is eerlijk, wij concentreren ons niet op vermaak tijdens de workouts.

Als personal trainer in Leeuwarden focussen wij ons op no-nonsense en doelgerichte trainingen. Ons doel is om een zo effectief mogelijk trainingsprikkel af te geven. Daarbij vinden we de balans met jouw startniveau en de belastbaarheid van jouw gewrichten, en houden we jouw doel voor ogen.

Bij ons kun je van personal training in Leeuwarden dus een trainingsmethode verwachten die resultaatgerichte workouts produceert. Daarbij kijken wij holistisch naar je lichaam, je doelen en je leefstijl. Hierop worden de trainingen en de voeding aangepast. Wij maken uitsluitend schema’s en trainingsregimes op maat.

De aanpassingen die nodig zijn in bijvoorbeeld jouw voeding, doen we in overleg met jou. De waarde zit hem namelijk niet zozeer in wat jij moeten eten. Immers, jij weet zelf in de basis wat gezond en ongezond is. Onze meerwaarde zit hem in onze expertise om slechte patronen te doorbreken en gezonde op te bouwen.

Fitnessstudio van buiten - Joeri Zwart
Stage sportschool Groningen - Boeken Joeri Zwart - Joeri Zwart

Personal training Leeuwarden;

Wij helpen je met jouw doel:

Afhankelijk van je doel kunne we je helpen met een op jou toegespitst plan. De één heeft slechts een stok achter de deur nodig, waar een ander z’n hele leven al struggelt met het vinden van een passend eetpatroon dat is vol te houden. Voor de één werken normale workouts en voedingspatronen niet, en heeft hulp nodig te achterhalen wat wel werkt.

Voor alle doelen op het gebied van fitheid en afvallen kun je bij ons terecht. Ook om blessures, ziekte en aandoeningen kunnen we heen trainen, vanwege onze expertise op het medische vlak. We hebben met name veel succes met de volgende doelstellingen:

 • Vetverbranding
 • Verbeteren energieniveau
 • Strakker in je vel komen
 • Verhogen algehele conditie
 • Spierversteviging
Boutique gym van buiten - Joeri Zwart
Persoon die met gewichten traint - Joeri Zwart

Personal trainer Leeuwarden;

Wij blinken uit op drie punten

 1. Uitsluitend resultaatgericht trainen
  We hebben een recht door zee werkwijze die gericht is op het behalen van jouw doel. Geen ruis eromheen. Wij hebben nooit meer dan 1 a 2 keer per week 45 minuten nodig.
 2. Hoog opgeleide deskundige personal trainers
  Onze personal trainers zijn allemaal hoog opgeleid in de sport- en bewegingsleer.
 3. Volledige ontzorging
  Je mag je brein thuis laten. Wij bereiden alles voor en nemen je ter plekke mee in alles wat je nodig hebt om je doel te halen.

Waarvan ben je gegarandeerd bij ons?

Als je bij ons start met één van ons als jouw personal trainer in Leeuwarden, dan kunnen we je een aantal dingen garanderen.

Zo hoef je geen groot pakket van 12, 24 of 48 sessies af te sluiten. Ieder moment kun je bij ons stoppen.

Een sessie bij ons omvat zowel de adviezen over voeding, je weegmoment en je training. Alles zit in één sessie. Dat betekent dat je niet verrast wordt door bijkomende kosten. Ook administratiekosten hoef je niet bij ons te verwachten.

Wij zijn flexibel in onze tijden om jou te begeleiden. Je mag elke week een vaste tijd kiezen. Heb je een wisselend rooster? Dan kun je ook per week opnieuw een afspraak inplannen.

We zijn bij tijdens jouw hele traject betrokken en werken met energie naar jouw doel. Jouw succes, is immers ook ons succes.

Smith machine met halterschijven - Joeri Zwart
Trainingsruimte met dumbbells - Joeri Zwart

Personal trainer Leeuwarden – iemand die je strubbelingen begrijpt

De meest gecommitteerde professionals voor vitaliteit en gezondheid hebben moeite om hun goede gewoontes vol te houden.

Dan is het natuurlijk logisch dat mensen met een druk bestaan en tegelijkertijd willen presteren daar ook mee worstelen.

Het is waardevol om te weten dat het niet volhouden van je goede gewoontes, nagenoeg nooit te maken heeft met jouw discipline. Hier hoef je dus niet te kritisch naar jezelf te zijn.

Het lastig vinden om bijvoorbeeld vet te verbranden, ligt niet aan gebrek aan wilskracht of de aanwezigheid van drukte. Daarbij beschik jij ook wel over de kennis wat je in de basis wel en niet moet eten.

Het cruciale aspect in een succesvolle verandering van jouw lichaam en hoe energiek jij je voelt is: het begrijpen van jouw psyche.

Dit kan betekenen een mechanisme die jou niet dient blootleggen en afbreken. Het kan ook een onbewust proces zijn wat jou saboteert. Meestal zien we dat het draait om het aanpakken van stoorzenders en het vinden van de juiste gewoontes die specifiek voor jou goed werken.

Om die reden hebben wij in ons team uitsluitend ervaren trainers, die compassievol zijn en analytisch kunnen luisteren. Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we namelijk dat iedereen een ander lichaamstype heeft en een ander dagelijks bestaan heeft.

Als team van personal trainers in Leeuwarden zijn wij gespecialiseerd in het begrijpen van jouw psyche om je doel te behalen. Ons trackrecord van alle mensen die slechts 5 kg wilden afvallen tot mensen die 50 kg vetmassa wilden verbranden (en dit hebben behaald) spreekt voor zich.

Naast onze uitleg, luister ook vooral naar de ervaringen van onze klanten.

Persoon in sportkleding - Joeri Zwart
Personal trainer demonstreert oefening aan klant - Joeri Zwart

Personal Training in Leeuwarden;

Onze aanpak

Met een unieke trainingsprikkel toegespitst op jou en voeding aangepast op jouw genexpressie, zorgen we ervoor dat jij weer fit voelt en er fit uit ziet. Dat ik een boek heb geschreven over effectief en tijd efficiënt trainen samen met een boek over effectief afvallen getuigt van onze expertise op dit vlak.

Je mag dan ook een aanpak volledig op maat verwachten. Dit geldt voor elke sessie, elke workout en elke ontmoeting.

Je trainingen zijn uitsluitend opgesteld op basis van de meest effectieve trainingsprincipes. Alle ruis, onzinnigheden, trends, etc, elimineren we. Hierdoor mag je hoogwaardige trainingen verwachten, waarbij je elke workout een verbetering ziet ten opzichte van de vorige.

In de praktijk betekent dit dat je bij ons slechts 1 (en maximaal 2) keer per week een workout hoeft te doen. De workout duurt doorgaans 45 minuten en kan soms zelfs worden teruggebracht naar 30 minuten. 60 minuten workouts komen bij ons nagenoeg niet voor.

Personal Training Leeuwarden kosten;

De prijs per sessie is afhankelijk van de duur van de sessie. Gemiddeld komt de prijs per sessie uit tussen de €40,- en €55,-.

Zowel de training als voedingsadvies zit hierbij in.

Je zit bij onze personal training in Leeuwarden niet vast aan een langdurig abonnement. Je hoeft ook geen strippenkaart of pakket van te voren af kopen. Je kunt bij ons op ieder moment stoppen en starten.

Hoe start ik bij Joeri Zwart Personal Training in Leeuwarden?

Wanneer je aan de slag gaat bij ons, dan zul je kennismaken met ons bewezen proces.

De kracht van dit proces is dat wij continu voortbouwen op de kern van onze wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethode die doelgericht, efficiënt en veilig trainen vooropstelt.

Ons team bestaat uitsluitend uit fanatiekelingen die zich met zingeving en aandacht verdiepen in de sport- en voedingswetenschappen. Wij blijven ons altijd ontwikkelen zodat we de beste resultaten en ervaring kunnen blijven garanderen.

Wat kun je verwachten van een proefsessie eruit?

Onze proefsessie duurt in totaal een uur en je kunt hem onderverdelen in drie onderdelen.

 1. De belangrijkste aspecten voor wat jij nodig hebt om je doel te behalen. Alle vragen die je dan hebt en te binnen schieten, kun je ter plekke stellen.
 2. Om je een duidelijk beeld te geven welke trainingsmethode jij nodig hebt, doen we een introductie workout zodat jij dit daadwerkelijk kunt ervaren.
 3. Jij beslist naderhand of de vorm van begeleiden bij jou past.
joeri-zwart-whatsapp