weight-plates

Personal trainer Leeuwarden

Personal trainer Leeuwarden

Als Personal trainer in Leeuwarden focus ik me op no-nonsense en doelgerichte trainingen. Eerlijk is eerlijk, ik concentreer me niet op fun tijdens de workouts. Mijn doel is om een zo effectief mogelijk trainingsprikkel af te geven. Daarbij vind ik de balans met jouw belastbaarheid plus niveau, en houd ik jouw doel voor ogen.

Bij ons kun je van Personal Training in Leeuwarden dus een trainingsmethode verwachten die effectieve, efficiënte en veilig workouts produceert. Daarbij kijken wij holistisch naar je lichaam, je doelen en je leefstijl. Hierop worden de trainingen en de voeding aangepast. Wij maken uitsluitend schema’s en trainingsregimes op maat.

De trainingsmethode die ik wij hanteren voor Personal Training in Leeuwarden is de afgelopen 20 jaar herhaaldelijk door de wetenschap aangeduid als meest effectieve methode voor opbouw van spiermassa en als basis om af te vallen.

Background

Personal Training in Leeuwarden; mijn visie

Je gezondheid en het bereiken plus behouden van een hoog niveau functioneel vermogen behoort in mijn ogen tot de hoogste prioriteiten. Je leeft maar één keer, en zowel hoe lang je leeft als hoe je ervan geniet, wordt rechtstreeks beïnvloed door je gezondheid, je fysieke mogelijkheden, hoe fit/energiek je je voelt en je uiterlijk.

Juiste lichaamsbeweging is een vereiste om een ​​zo lang en gelukkig mogelijk leven te leiden. Het is simpelweg een vereiste voor zelfactualisatie. Dit geloven wij, het team van Joeri Zwart Personal Training in Groningen.

Als je niet aan correcte lichaamsbeweging doet, leef je met een niveau van functionele bekwaamheid en een fysieke verschijning die ver beneden je potentieel ligt. In vergelijking met wat je kunt zijn, ben je zwak, traag en kwetsbaar.

Als je op de juiste manier traint, zullen de verbeteringen in kracht, snelheid, duurzaamheid en algehele gezondheid je in staat stellen meer te doen, het beter te doen, het langer te doen en er goed uit te zien terwijl je bezig bent. Dit reikt vanzelfsprekend verder dan alleen het fysieke gedeelte.

Bij mij als Personal Trainer in Leeuwarden zul je deze visie zien terugkomen in de workouts en manier van begeleiden. Daarbij luister ik naar en probeer op een laagdrempelige manier te ondersteunen in wat je nodig hebt om jouw doel te halen.

Ik geloof dat de gemiddelde, ongetrainde mensen hun potentieel zwaar onderschatten. De norm van tegenwoordig is gebaseerd op het gemiddelde. Maar gemiddeld is ver beneden wat de mensen zou kunnen en horen te zijn. Als je weet wat je moet doen qua training en voeding, hoef je niet een topsporter te zijn om dicht bij je potentieel te komen.

Omdat correcte training zo belangrijk is voor de kwaliteit van leven verdient het volgens mij dezelfde serieuze overweging, aandacht voor detail en inspanning – zowel fysiek als mentaal – als elk ander belangrijk levensdoel of prestatie van hoge waarde. Het is niet genoeg om “gewoon te bewegen”. Je kunt zonder veel tijd te besteden streven naar het volledig onder de knie krijgen van correcte training en voeding.

Met onze Personal Training in Leeuwarden, zetten wij trainingsprincipes in om elke oefening op de meest effectieve en doelgerichte manier uit te voren.

Personal Trainer in Leeuwarden; wat is de meerwaarde?

Het inschakelen van een Personal Trainer in Leeuwarden heeft meerdere voordelen. De meesten kunnen deze zelf ook wel bedenken. Mijn ervaring leert me dat veel mensen de meerwaarde van een hoogwaardige Personal Trainer niet juist op waarde inschatten.

Hoewel veel mensen zich op zijn minst enigszins bewust zijn van de mogelijke voordelen van lichaamsbeweging, beseffen maar weinig mensen wat in korte tijd en weinig tijd haalbaar is. Ik denk dat ten minste twee belangrijke redenen hieraan ten grondslag liggen:

1. Gebrek aan kennis over het causale verband tussen correcte training en daaruit voortvloeiende fysieke (alsook mentale) gevolgen;

2. Een (zware) onderschatting van het menselijk potentieel, ongeacht de leeftijd en de beschikbare tijd.

Afhankelijk van je doel kan één van onze Personal Trainers in Leeuwarden je helpen met een op jou toegespitst plan. De één heeft slechts een stok achter de deur nodig, waar een ander z’n hele leven al struggelt met het vinden van een passend eetpatroon dat is vol te houden. Voor de één werken normale workouts en voedingspatronen niet, en heeft hulp nodig te achterhalen wat wel werkt.

De hoogwaardige kennis en kunde van ons team helpt je bij jouw doel. We leren je wat jij moet weten, zodat je zelf de kennis hebt, plus we laten je zelf ervaren hoeveel fit, sterk, strak en gezond jij kunt worden.

Wij houden alle trainingsresultaten van onze cliënten bij in onze eigen app. Deze data gebruiken wij door middel van een benaderingsformule om onze trainingen continu te verbeteren. ‘Vooruitstrevend’ is dan ook één van onze kernwaarden.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Personal trainer Leeuwarden; voor wie is het?

Personal training in Leeuwarden bij ons is feitelijk geschikt voor iedereen. Wij hebben echter binnen ons team bewust gekozen om trainers hun eigen specialisaties te laten kiezen. Zo krijg jij geen generalist, maar juist specialist voor jouw doel.

Voor ons zijn slechts een paar punten belangrijk. Dat iemand intrinsiek gemotiveerd is, verantwoordelijkheid neemt voor wat hij in verleden heeft gedaan dan wel niet heeft gedaan waardoor die nu hulp nodig heeft en commitment tijdens het proces.

Kijkend naar onze cliëntenbestand, zien wij voor mensen die als doel hebben:

– Vetpercentage verlagen;
– Fitter/energieker worden;
– Strakker/atletischer lichaam krijgen;
– Trainen met blessures;
– Effectief/efficiënt trainen

Resoneert één van jouw doelen hiermee, dan is Joeri Zwart Personal Training in Leeuwarden wellicht een optie voor jou. Wij zorgen er uitsluitend voor een plan op maat. Je kunt bij ons dus ook aan de slag met Personal Training in Leeuwarden wanneer je vanaf niveau nul begint of met een blessure of fysieke beperking kampt.

Training is geschikt voor iedereen. Onze personal trainers zetten alle ervaring en kennis in om jou te helpen met een trainingsschema. Daarbij monitoren we de voortgang, sturen we de trainingen bij wanneer dit nodig is en zorgen we er samen voor dat je doelen elke dag een stap dichterbij komen.

Background

Personal Training in Leeuwarden; welke vorm van begeleiden kun je verwachten?

Het is relevant om te beginnen met wat je niet hoeft te verwachten van onze Personal Trainers in Leeuwarden. Ons team bestaat niet uit zogenoemde workout cheerleaders. Wij streven ernaar om in alles wat wij doen effectief  te zijn en dat de keuzes die we maken zo strak mogelijk aansluiten op jouw lichaam en doel. Dit komt dus ook terug in onze manier van begeleiden.

Wij hebben daarom een grote focus op het geven van gedetailleerde instructies en je uit te leggen waarom we doen wat we doen. Onze trainers hebben zeker wel een motivator in zich zitten, maar onze focus ligt eerder op het geven van inhoudelijk waardevolle instructies in plaats van lege aanmoedigingen.

De stok achter de deur zijn wij daarbij ook, alleen kiezen wij niet voor een passieve rol. Wij denken bewust mee over wat voor jou werkt en wat niet. Wij hebben dan wel de kennis en kunde, maar jij kent jezelf goed genoeg om te weten wat niet voor jou werkt. Daar naar vragen is volgens ons een belangrijk onderdeel van de manier van begeleiden.

De rol die ieder van onze Personal Trainer in Leeuwarden aanneemt is die van het ontzorgen. Jouw trainer bereidt elke sessie voor om te bespreken wat op dat moment belangrijk is. Al jouw trainingsresultaten (en mogelijke metingen) houden wij bij in onze app. Wij monitoren jouw hele proces, zodat we objectief kunnen personaliseren.

Wat kan ik verwachten van Joeri Zwart Personal Training in Leeuwarden?

Wanneer je aan de slag gaat met Personal Training in Leeuwarden bij ons, dan zul je kennismaken met ons bewezen proces. Om het gemakkelijk te maken geven we deze onderstaand visueel weer.

De kracht van dit proces is dat wij continu voortbouwen op de kern van onze wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethode die doelgericht, efficiënt en veilig trainen vooropstelt.

Ons team bestaat uitsluitend uit fanatiekelingen die zich met plezier en aandacht verdiepen in de sport- en voedingswetenschappen. Wij blijven ons altijd ontwikkelen zodat we de beste resultaten en ervaring kunnen blijven garanderen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je direct een gesprek boeken met ons? Neem dan contact op, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

De Centrale 29, 8924 CZ Leeuwarden

06-12978036

Lees meer over voeding voor je vetverbrandende genen en onbekende effectieve trainingstechnieken

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt mijn handout direct in je inbox.

Plan een gratis proefsessie