weight-plates

Personal trainer Groningen

Personal trainer Groningen

Slim trainen, eerlijkheid en doelgericht. Geen onzinnige oefeningen, maar een weerstandstraining die op jouw kunnen, doelen en eisen afgestemd is. Als personal trainer in Groningen ga ik puur voor resultaat op de meest veilige en meest efficiënte manier.

Dat laatste betekent dat functioneel vermogen en langetermijngezondheid bij mij voorop staan. In lijn hiermee pas ik de trainingen actief op jou aan. Naast de juiste samenstelling van oefeningen, leg ik de nadruk op de kleinste details in de techniek van de uitvoering.

Personal training is bij mij is niet gericht op vermaak of de nieuwste trend. Het is juist een no-nonsense aanpak gebaseerd op wetenschap en jarenlange ervaring. Kies je voor mij als personal trainer, dan mag je effectieve trainingen verwachten.

Background

Personal trainer Groningen – dat leidt tot resultaten die je wilt

Als personal trainer heb ik me uitvoerig verdiept in de technieken, de werking van het lichaam en het effect van voeding. Alle opgedane kennis en ervaringen komen samen in de training die ik in Groningen aanbied. Concreet betekent dit: geen tijdsverspilling, maar zo snel mogelijk de juiste trainingen voor jou en jouw doel. 

Wanneer je bij mij in Groningen personal training gevolgd hebt, weet je na afloop precies waar je zelf op moet letten. Hoe jij ook zelfstandig aan de slag kunt en je eigen schema’s op kunt zetten. Ik draag mijn kennis graag over omdat resultaten op de langere termijn minstens zo belangrijk zijn als de resultaten in de eerste weken.

Kan iedereen slim trainen?

Slim trainen, mijn trainingsmethode, is geschikt voor iedereen. Ook een beginner kan in principe morgen starten. Slim trainen is namelijk een set aan principes gebaseerd op wetenschap die wordt toegespitst op jou en jouw trainingsniveau. Je kunt het zien als een manier om jezelf te ontwikkelen. Je leert je eigen lichaam en spieren beter kennen. Ook leer ik je te herkennen wanneer je lichaam iets nodig heeft. Zoals meer uitdaging, rust of (andere) voeding.

Heb je jouw doelen helder voor ogen? Dan zorg ik er als jouw personal trainer voor dat we een effectief trainingsschema opzetten om die doelen te behalen. Praktisch betekent dit dat je meestal maar één keer in de week hoeft te trainen. Sommige mensen starten in het begin met twee keer in de week, maar doorgaans kunnen we dat al snel terugbrengen naar één keer per week voor de beste resultaten. Trainingen bij mij duren vrijwel nooit langer dan een half uur of drie kwartier.

Aangezien je met deze manier van personal training weinig tijd kwijt bent, is het geschikt voor ondernemers of mensen die een (bijzonder) drukke baan hebben. Het is altijd in te passen. Ik weet dat jouw tijd kostbaar is, daarom gebruik ik er nooit meer van dan echt nodig is.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Wat kun je van mij verwachten als personal trainer?

Trainen onder mijn begeleiding houdt naast al het bovenstaande in dat ik je verder ontzorg. Met uitzondering van sportkleren die je moet meenemen, kun je volledig onvoorbereid de sportstudio bij mij binnenlopen. Ik bereid je training voor.

Tijdens de training heb ik alle instellingen van de oefeningen al genoteerd en weet precies welke gewichten jij moet doen. Tijdens de uitvoering van de training sta ik bij elke oefening bij jou om je te instrueren op elk klein detail dat ik zie om het maximale uit de oefening te halen. Tegelijkertijd denk ik om je langetermijngezondheid, dat ik waarborg door te letten op correcte uitvoering en houding.

Na de training analyseer ik de training om te zien hoe de volgende training moet worden opgesteld.

En heb je naast training ook voedingsadvies nodig om de gewenste resultaten te behalen? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

Door doelgericht te trainen, kunnen we veel meer bereiken in korte tijd. En met de kennis die je opdoet, is het veel gemakkelijker om resultaten te behouden op de lange termijn.

Background

Personal trainer Groningen kosten:

De kosten van personal training in Groningen kunnen behoorlijk verschillen. Gemiddeld liggen de prijzen bij ons tussen de € 45 en € 55 per sessie. Dit verschilt per duur van de training en de frequentie van het aantal workouts per week. Wij kunnen met één a twee keer per week je doelen behalen, omdat wij uitsluitend resultaatgericht trainen en niet concentreren op vermaak.

Om te vergelijken is het goed om te weten dat meeste trainers in Groningen meer tijd nodig om jouw doel te halen dan anderen. Zo vragen de meeste trainers toch wel dat je ten minste twee a drie keer per week een uur komt trainen. Daarmee kunnen de kosten van personal training voor jou in Groningen behoorlijk snel oplopen.

Wij maken echter uitsluitend effectieve trainingen, waardoor de meesten dus één (en soms twee) keer per week trainen. Vaker is niet nodig met onze trainingsmethode. De personal training kosten in Groningen voor jou hoeven dus niet onnodig hoog te liggen.

Eerlijk is eerlijk, onze trainingen zijn niet per se leuk of trendy. Veilig trainen voor resultaat op de meest efficiënte manier: daar ligt de focus.

Een eerste kennismaking en introductie workout is bij ons volledig free en vrijblijvend.

Besluit je door te gaan bij ons, dan kun je gemiddeld rekenen op een prijs per sessie van  € 52,- (en minder als je eenmaal toe bent aan kortere trainingssessies).

Verder zit je bij ons niet vast aan een groot pakket. Elke maand kun je bij ons stoppen.

Overigens, je hoeft bij ons niet op extra kosten te rekenen, zoals abonnementskosten van een sportschool.

Nieuwsgierig naar onze trainingsmethode?

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

06-25507526

Lees meer over voeding voor je vetverbrandende genen en onbekende effectieve trainingstechnieken

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt mijn handout direct in je inbox.

Plan een gratis proefsessie