Ga naar de inhoud

Eerlijk is eerlijk

Personal training bij ons in Groningen is niet gericht op vermaak of de nieuwste trend.

Het is juist een no-nonsense aanpak gebaseerd op wetenschap en jarenlange praktijkervaring. Kies je voor mij als personal trainer in Groningen, dan mag je rekenen op effectieve trainingen en een strakker lichaam.

Slim en doelgericht trainen. Geen onzinnige oefeningen, maar een weerstandstraining die op jouw niveau, doelen en eisen afgestemd is.

Als personal trainer in Groningen ga ik dus puur voor resultaat op de meest doelgericht en meest tijds efficiënte manier.

Dit mag je ten minste verwachten

  • Jouw doel behalen met een programma op maat
  • Professional die bedreven is in effectief vet verbranden
  • Veilige trainingen rekening houdend met jouw niveau
  • Niet vaker dan 1 a 2 keer trainen p/w

Mijn garanties

Geen lange abonnementen 
of grote pakketten

Ieder moment kun je bij ons stoppen. Je betaalt altijd achteraf en alleen voor sessies die je hebt afgedraaid.

Geen administratiekosten

Geen onverwachte kosten. Alleen voor jouw gekozen sessietijd betaal je. Voedingsadvies en meetmomenten zitten bij deze sessie in.

Altijd flexibele trainingstijden, 7 dagen per week

Alleen 's nachts geven wij geen training. Door de week kun je van 07:00 tot 23:00 uur trainen bij ons. In de weekenden tot 18:00 uur.

No-nonsense aanpak

Wij elimineren onzinnigheden. Uitsluitend eerlijk en objectief oordelen wij wat jij nodig hebt voor jouw doel.

Nooit ben je een nummertje bij ons

Wij blijven betrokken bij jou in elke fase van het traject.

Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Persoon die met gewichten traint - Joeri Zwart

Is mijn trainingsfilosofie een match met jou?

Als jij je voor het merendeel in de volgende punten herkent, dan is mijn werkwijze voor personal training in Groningen een match voor jou:

  • Resultaatgericht: elke aanpassing en elke keuze in je training en voeding is gericht op het behalen van resultaat
  • No-nonsense: onze aanpakwijze is recht door zee, geen onzinnigheden
  • Relevantie lange termijn gezondheid: de focus op snelle resultaten mag niet ten koste gaan van je functioneel vermogen in de toekomst
  • Kritische denker: elke keuze die wij maken is weloverwogen en onderbouwd

Personal trainer Groningen Resultaatgericht

Als personal trainer heb ik me uitvoerig verdiept in trainingstechnieken, de werking van het lichaam en het effect van voeding. De trainingsmethode die ik hanteer, blinkt uit op drie punten: effectiviteit, efficiency en veiligheid.

Achter mijn methode zit ruim 50 jaar historie aan wetenschappelijk en praktijkervaring. De experts van de methode heb ik persoonlijk jarenlang kunnen spreken om als een spons deze wijsheid op te nemen.

Nergens in Nederland zie je deze trainingsvorm, laat staan de vergaande verdieping voor resultaatgericht trainen terug.

Alle opgedane kennis en ervaringen komen samen in de personal training die ik in Groningen aanbied. Concreet betekent dit: geen tijdsverspilling, maar zo snel mogelijk de juiste trainingen voor jou en jouw doel.

Wanneer je bij mij in Groningen personal training volgt, hoef je zelf nergens om te denken. Bij binnenkomst word je volledig ontzorgd. Ik heb je training voorbereid. Als het bij je doel hoort, zet ik je ook op onze body composition analyzer (een geavanceerde weegschaal) en help ik je met de juiste voeding.

Aangezien je met deze manier van personal training bij ons in Groningen weinig tijd kwijt bent, is het geschikt voor mensen die een (bijzonder) druk bestaan leiden. Ik weet dat jouw tijd kostbaar is, daarom gebruik ik er nooit meer van dan echt nodig is.

Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Bokshandschoenen - Joeri Zwart

Personal trainer Groningen
Iemand die je worstelingen begrijpt

De meest toegewijde enthousiastelingen voor fitness en gezondheid hebben moeite om hun goede routines vol te houden. Zelfs als het hun werk is.

Daarom is het volkomen begrijpelijk dat mensen met een druk bestaan en tegelijkertijd willen presteren daar ook tegenaan lopen.

Laat ik voorop stellen dat het niet behalen een fitnessdoel vrijwel nooit te maken heeft met gebrek aan wilskracht en doorzettingsvermogen. Hier hoef je dus niet te streng te zijn voor jezelf.

Moeite hebben met bijvoorbeeld afvallen ligt niet aan gebrek aan discipline of de aanwezigheid van hectiek. Ook weet jij wel wat je wel en niet moet eten. De basiskennis over voeding heb je wel.

Wat het verschil maakt in een succesvolle transformatie van jouw lichaam en hoe fit jij je voelt is: het begrijpen van jouw psyche.

Dit kan betekenen een overtuiging die jou niet dient blootleggen en afbreken. Het kan ook een blinde vlek zijn die jou onbewust saboteert. Meestal zien we dat het draait om het vinden van de juiste gewoonten en patronen die specifiek voor jou goed werken.

Daarom hebben wij in ons team uitsluitend ervaren trainers, die sterk empathisch en niet-oordelend zijn. Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we namelijk dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt.

Als team van personal trainers in Groningen zijn wij gespecialiseerd in het begrijpen van jouw psyche om je doel te behalen. Ons trackrecord van alle mensen die slechts 5 kilo wilden afvallen tot mensen die 50 kilo wilden afvallen (en dit hebben behaald) spreekt voor zich.

Wat ook voorkomt is dat door de overvloed aan adviezen sommigen door de bomen het bos niet meer zien. Wat werkt er nu wel? En, wat werkt voor de lange termijn?
Er is niet één ultiem workoutprogramma of één magisch dieet. Het moet worden toegespitst op de persoon.

Met een unieke trainingsprikkel toegespitst op jou en voeding aangepast op jouw genexpressie, zorgen we ervoor dat jij weer fit voelt en er fit uit ziet. Dat ik een boek heb geschreven over effectief en tijd efficiënt trainen samen met een boek over effectief afvallen getuigt van onze expertise op dit vlak.

Naast mijn eigen woorden, luister ook vooral naar onze klantervaringen.

Wat kun je van mij verwachten als personal trainer in Groningen?

Expertise, vakmanschap en volledig ontzorging. Met uitzondering van sportkleren die je moet meenemen, kun je volledig onvoorbereid de sportstudio bij mij binnenlopen.

Tijdens de training heb ik alle instellingen van de oefeningen al genoteerd en weet precies welke gewichten jij moet doen. Tijdens de uitvoering van de training sta ik bij elke oefening bij jou om je te instrueren op elk klein detail dat ik zie om het maximale uit de oefening te halen. Tegelijkertijd denk ik om je langetermijngezondheid, dat ik waarborg door te letten op correcte uitvoering en houding.

Ik zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt om je doel te halen tijdens de sessie krijgt. Je hoeft thuis geen extra dingen te doen.
Na de training analyseer ik de training om te zien hoe de volgende training moet worden opgesteld.

Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Personal trainer die een klant traint - Joeri Zwart

Effectiviteit

We hebben een no-nonsense begeleiding die gericht is op het behalen van jouw doel. 1 a 2 keer per week een 45 minuten sessie, nooit meer.

Hoog opgeleide deskundige 
personal trainers

Onze personal trainers hebben naast de standaard diploma's ook onze uitgebreide interne opleiding met een score van ten minste 90% afgerond.

Persoonlijke ontzorging

Vanuit onze drijfveer om effectief en efficiënt te zijn, speelt het ontzorgen van jou een sleutelrol in jouw ervaring bij ons.

Personal trainer Groningen kosten

De kosten van personal training in Groningen kunnen behoorlijk verschillen. Gemiddeld liggen de prijzen bij ons tussen de € 41 en € 58 per sessie. Dit verschilt per duur van de training en de frequentie van het aantal workouts per week.

Wij kunnen met één a twee keer per week je doelen behalen, omdat wij uitsluitend resultaatgericht trainen en niet concentreren op vermaak.

Om te vergelijken, is het goed om te weten dat meeste personal trainers in Groningen meer tijd nodig om jouw doel te halen. Zo vragen de meeste trainers toch wel dat je ten minste twee a drie keer per week een uur komt trainen. Daarmee kunnen de kosten van personal training voor jou in Groningen behoorlijk snel oplopen.

Wij maken echter uitsluitend effectieve trainingen, waardoor de meesten dus één (en soms twee) keer per week trainen. Vaker is niet nodig met onze trainingsmethode. De personal training kosten in Groningen voor jou hoeven dus niet onnodig hoog te liggen.

Zoals gezegd, onze trainingen zijn niet per se leuk of trendy. Veilig en doelgericht trainen voor resultaat op de meest efficiënte manier: daar ligt de focus.

Een eerste kennismaking en introductie workout is bij ons volledig gratis en vrijblijvend.

Verder zit je bij ons niet vast aan een groot pakket of lang abonnement. Op ieder moment kun je stoppen.

Overigens, je hoeft bij ons niet op administratiekosten te rekenen.

Fitnessapparatuur - Joeri Zwart
Fitnessstudio van buiten - Joeri Zwart

Hoe ziet de gratis proefsessie eruit?

1

Uitleg & vragen

Een proefsessie bestaat uit drie onderdelen en duurt in totaal een uur. Ik leg je de belangrijkste aspecten uit voor wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen en jouw obstakels te overwinnen. Jij kunt dan ook al je vragen stellen.

2

Workout

We doen een introductie workout, zodat je kunt ervaren wat onze methode inhoudt.

3

Beoordelen

Jij oordeelt of het wel/niet bij je past.

joeri-zwart-whatsapp