Personal trainer Groningen

Personal training van Joeri Zwart

Slim trainen, eerlijkheid en doelgericht. Geen onzinnige oefeningen, maar een weerstandstraining die op jouw kunnen, doelen en eisen afgestemd is. Als personal trainer in Groningen ga ik puur voor resultaat op de meest veilige en meest efficiënte manier.

Dat laatste betekent dat functioneel vermogen en langetermijngezondheid bij mij voorop staan. In lijn hiermee pas ik de trainingen actief op jou aan. Naast de juiste samenstelling van oefeningen, leg ik de nadruk op de kleinste details in de techniek van de uitvoering.

Personal training is bij mij is niet gericht op vermaak of de nieuwste trend. Het is juist een no-nonsense aanpak gebaseerd op wetenschap en jarenlange ervaring. Kies je voor mij als personal trainer, dan mag je effectieve trainingen verwachten.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Kennis en onderzoek – dat leidt tot resultaten die je wilt

Als personal trainer heb ik me uitvoerig verdiept in de technieken, de werking van het lichaam en het effect van voeding. Alle opgedane kennis en ervaringen komen samen in de training die ik in Groningen aanbied. Concreet betekent dit: geen tijdsverspilling, maar zo snel mogelijk de juiste trainingen voor jou en jouw doel. 

Wanneer je bij mij in Groningen personal training gevolgd hebt, weet je na afloop precies waar je zelf op moet letten. Hoe jij ook zelfstandig aan de slag kunt en je eigen schema’s op kunt zetten. Ik draag mijn kennis graag over omdat resultaten op de langere termijn minstens zo belangrijk zijn als de resultaten in de eerste weken.

Kan iedereen slim trainen?

Slim trainen, mijn trainingsmethode, is geschikt voor iedereen. Ook een beginner kan in principe morgen starten. Slim trainen is namelijk een set aan principes gebaseerd op wetenschap die wordt toegespitst op jou en jouw trainingsniveau. Je kunt het zien als een manier om jezelf te ontwikkelen. Je leert je eigen lichaam en spieren beter kennen. Ook leer ik je te herkennen wanneer je lichaam iets nodig heeft. Zoals meer uitdaging, rust of (andere) voeding.

Heb je jouw doelen helder voor ogen? Dan zorg ik er als jouw personal trainer voor dat we een effectief trainingsschema opzetten om die doelen te behalen. Praktisch betekent dit dat je meestal maar één keer in de week hoeft te trainen. Sommige mensen starten in het begin met twee keer in de week, maar doorgaans kunnen we dat al snel terugbrengen naar één keer per week voor de beste resultaten. Trainingen bij mij duren vrijwel nooit langer dan een half uur of drie kwartier.

Aangezien je met deze manier van personal training weinig tijd kwijt bent, is het geschikt voor ondernemers of mensen die een (bijzonder) drukke baan hebben. Het is altijd in te passen. Ik weet dat jouw tijd kostbaar is, daarom gebruik ik er nooit meer van dan echt nodig is.

Wat kun je van mij verwachten als personal trainer?

Trainen onder mijn begeleiding houdt naast al het bovenstaande in dat ik je verder ontzorg. Met uitzondering van sportkleren die je moet meenemen, kun je volledig onvoorbereid de sportstudio bij mij binnenlopen. Ik bereid je training voor.

Tijdens de training heb ik alle instellingen van de oefeningen al genoteerd en weet precies welke gewichten jij moet doen. Tijdens de uitvoering van de training sta ik bij elke oefening bij jou om je te instrueren op elk klein detail dat ik zie om het maximale uit de oefening te halen. Tegelijkertijd denk ik om je langetermijngezondheid, dat ik waarborg door te letten op correcte uitvoering en houding.

Na de training analyseer ik de training om te zien hoe de volgende training moet worden opgesteld.

En heb je naast training ook voedingsadvies nodig om de gewenste resultaten te behalen? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

Door doelgericht te trainen, kunnen we veel meer bereiken in korte tijd. En met de kennis die je opdoet, is het veel gemakkelijker om resultaten te behouden op de lange termijn.

Meer dan 250 tevreden klanten

Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen bij jouw doel?
Ontdek zelf hoe we jou kunnen helpen, en plan een gratis introductie workout en kennismaking bij ons.
– Wij leren hier over jou, jouw doelen en jouw drijfveren;
– Jij kunt tijdens de introductieworkout voelen hoe effectief een jarenlang bestudeerde en wetenschap onderbouwde weerstandstraining is;
– Persoonlijke begeleiding.

Anouk: 

Door de expertise en het enthousiasme van Joeri lukt het me om met plezier aan mijn gezond- en fitheid te werken. Zijn uitleg èn support helpen me om alles te halen uit mijn trainingen èn mijn eetgewoonten, waarvan het resultaat vanaf het begin meetbaar is. Ook dat werkt motiverend. Ik zit na slechts 5 weken al veel lekkerder in mijn vel, dat krijgt van mij 5 sterren.

Jellie:

Met veel enthousiasme ga ik naar de trainingen bij Joeri. Ik wilde strakker worden voor mijn bruiloft. Dat lukte in no time! Daarnaast, weet Joeri om blessures heen te trainen en tegelijk herstel te bevorderen. Door een paar kleine aanpassingen in mijn voeding val ik automatisch af, zonder dat ik het gevoel heb dat ik offers moet brengen. Ervaren dat mijn lichaam zo sterk is, maakt mijn geest ook weerbaar. De bruidsfoto’s zijn top en nu gaan we de volgende fase in: Joeri is nog lang niet van me af!

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

Of neem contact op via onderstaand formulier