Ga naar de inhoud

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met sport en gezondheid: binnen mijn studie en werk, maar ook in de sportschool en voetbal. Zo heb ik lange tijd bij Flevo Boys in Emmeloord gevoetbald, tot ik moest stoppen vanwege een blessure. Sindsdien train ik volgens de HIT-methode. Ik sta persoonlijk volledig achter deze methode: ik haal voldoening uit de intensiteit terwijl ik toch mijn langetermijngezondheid waarborg.

Als trainer ben ik open en kritisch, en heb oprecht interesse in jouw verhaal. Ik haal namelijk enorm veel energie uit het helpen en begeleiden van mensen. Met plezier zorg ik er dan ook voor dat je tijdens een training het maximale uit jezelf haalt. Dit doe ik door middel van een op maat gemaakt schema en een scherpe blik op houding en techniek – de fijne kneepjes geleerd door jarenlange ervaring binnen training en revalidatie.

Kamp jij met een paar kilootjes te veel, heb je een blessure maar wil je toch fit worden of wil je op de meest efficiënte manier trainen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Aan one-size-fits-alltrainingsprogramma´s doe ik niet. Dat geldt ook voor eventuele voedingsprogramma’s. Ik pas alles aan op jouw capaciteiten en doelen. En dit aanpassen blijft een proces: naarmate we meer resultaten zullen zien, passen we samen programma’s aan. En wees gerust, tussen het harde werken door ben ik ook zeker in voor een praatje.

Joeri Zwart

Mijn expertises

  • Afvallen

  • Efficiënt trainen

  • Trainen met blessures.

Wil je kennis maken, een proefsessie inplannen of direct samen aan de slag?

Klant ervaringen

joeri-zwart-whatsapp