Ga naar de inhoud
Trainingsruimte met halters, gewichten en fitnessapparatuur - Joeri Zwart
Trainingsruimte met fitnessapparatuur - Joeri Zwart

Fitness in Leeuwarden ontzorgt jou

Fitness in Leeuwarden bij ons helpt je met een snelle en goede start. Hoogwaardig kundige trainers helpen jou met jouw doel, zodat jij zeker weet dat je het goed doet. Veel mensen haken namelijk helaas snel af wanneer zij zelf aan de slag gegaan zijn. Ze doen niet de juiste oefeningen, voeren ze niet correct uit, spreiden de trainingen niet goed of passen hun eetpatroon onjuist aan, waardoor resultaten uitblijven. Wij screenen jou in het begin direct en op basis daarvan stellen we een trainingsregime op. Indien nodig helpen we je ook in overleg op weg met je eetpatroon.

Verder is het zo dat fitness onder begeleiding in Leeuwarden bij ons er niet alleen gekeken naar wat op korte termijn helpt om je doel te halen, maar ook wat de langetermijneffecten zijn op je gewrichten. Sommige oefeningen of de uitvoering daarvan hebben acuut geen negatieve uitwerking, maar in de toekomst kan dat wel zo zijn. Bijvoorbeeld door slijtage. Wij zorgen ervoor dat je de oefeningen tot op de details goed uitvoert.

Waarom kies je voor fitness onder begeleiding in Leeuwarden?

Wil je beginnen met trainen en heb je weinig ervaring? Dan kan het lastig zijn om goed te starten. Je weet niet zo goed wat je lichaam kan hebben, welke doelen haalbaar zijn en hoe je een schema op kunt zetten om te gaan trainen. Dat is een drempel. Een drempel die je bij ons niet hebt. Wij weten namelijk waar je op moet letten, welk voedingsadvies bij jouw training past en hoe je de oefeningen uit kunt breiden om zo sneller naar je eindresultaat te komen. Daarbij houden wij rekening met je fitnesslevel, en passen we het trainingsregime daar op aan. Ook als je een matige conditie hebt, houden wij hier uiteraard rekening mee.

Dat doen we niet uit de losse pols. We beginnen met een intakegesprek, waarin we kijken naar jouw situatie en wat je precies wilt bereiken. Ook nemen we hierin mee hoeveel tijd je beschikbaar hebt, zodat we een plan op maat samen kunnen stellen voor jou. Dat is direct ook waarom fitness onder begeleiding in Leeuwarden bij ons zo gemakkelijk is voor je; wij ontzorgen je en verzekeren je van een goede start.

Wat kenmerkt fitness met begeleiding in Leeuwarden?

Bij Joeri Zwart Training & Coaching gaat het over jou en je doelen. We hebben onze programmering ontworpen rond datgene waar jij om vraagt, waarbij alle trainingssessies de mogelijkheid krijgen om te worden aangepast aan datgene waarnaar jij op zoek bent.

Hoe weet je of Fitness in Leeuwarden bij ons voor jou is?

Transparantie en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Daarom als volgt een aantal dingen die je niet hoeft te verwachten:

  • Fancy moves: je gaat geen bijzondere bewegingen leren waarmee je indruk kunt maken op anderen
  • Trends: er wordt geen aandacht besteed aan de laatste trends in de fitnessindustrie – tenzij ze daadwerkelijk een functie en meerwaarde hebben

Wat je wel kunt verwachten is:

  • Resultaatgericht: we vertellen je eerlijk wat je moet doen en wat je moet laten om je doel te halen
  • Persoonlijk: je bent bij ons geen nummertje, we blijven met jou overleggen hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen
  • Op maat: geen one size fits all, maar een trainingsprogramma op basis van jouw doel, lichaam en leefstijl
  • Effectief: we kijken naar de belangrijkste dingen voor jou, en geven daar aandacht aan.
  • Holistische aanpak: we kijken als geheel naar jou als persoon en leefstijl voordat we een plan maken

Direct een afspraak maken voor fitness onder begeleiding in Leeuwarden

Wil jij echt aan de slag met fitness en wil je zeker weten dat je een goede start kunt maken? Schrijf je dan in voor onze fitness onder begeleiding in Leeuwarden bij ons, zodat wij je persoonlijk verder kunnen helpen met een trainingsschema en voedingsadvies op maat.

Neem vandaag nog contact op voor vragen of direct een gesprek te boeken om de mogelijkheden samen door te nemen.

In vergelijking met andere fitnessmethoden blinkt onze methode specifiek uit in de volgende

drie aspecten:

  1. effectiviteit
  2. efficiency
  3. veiligheid
Joeri Zwart
Kettlebells - Joeri Zwart
Kettlebells - Joeri Zwart
Bokshandschoenen - Joeri Zwart

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

De Centrale 29, 8924 CZ, Leeuwarden
06-12978036

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen?

joeri-zwart-whatsapp