Ga naar de inhoud
Joeri Zwart
Kettlebells - Joeri Zwart

Bootcamp in Leeuwarden

Hoe lang duurt een sessie?

Onze HIIT bootcamp sessies duren 45 minuten. Ze beginnen en eindigen stipt. Elke sessie begint met een korte warming-up van 5-10 minuten en wordt gevolgd door verschillende circuits met gevarieerde oefeningen.

Hoeveel mensen wonen elke sessie bij?

De aanwezigheid varieert per locatie, per tijd en afhankelijk van het weer. We streven ernaar om bij elke sessie 4-8 mensen per trainer te hebben. We willen grootte van de groepen beperkt houden om een goede begeleiding per deelnemer te kunnen waarborgen.

Deze selecte groepen zorgt ervoor dat veel mensen net wat meer motivatie vinden tijdens het trainen. Tijd voor een gezellige babbel heb je uiteraard, maar niet tijdens de training zelf. Onze bootcamps in Leeuwarden staan bekend om onze no nonsens aanpak. Tijdens de circuits probeer je op jouw niveau het maximale eruit te halen.

Wat moet ik meenemen naar de sessie?

We raden je aan om wat water mee te nemen, geschikte kleding (afhankelijk van de temperatuur) te dragen om in te trainen, geschikte schoenen om op asfalt te sporten en een sportjack zodat je niet afkoelt. Alle trainingsattributen verzorgt de trainer.

Wat gebeurt er als het regent?

De sessies gaan door, ongeacht het weer. Op bijzonder natte dagen verhuizen we naar een locatie waar binnen kan worden getraind. Je wordt tijdig door je trainer op de hoogte gebracht van de locatiewijziging voor je sessie bootcamp in Leeuwarden.

Hoe is de man / vrouw-verhouding?

De verhoudingen binnen de groepen verschillen per groep. Over het algemeen is 65 procent vrouw en 35 procent mannelijk.

Wordt er rekening gehouden met blessures en niveau?

Heb je lange tijd niet gesport of een blessure waardoor je sommige oefeningen niet kunt doen? Geen zorgen, want ook dan kun je gewoon bij ons terecht. Wij passen alle trainingen op maat aan voor je. Ook wanneer je een blessure hebt, herstellende bent of bepaalde oefeningen om een andere reden niet kunt doen. Op die manier weten we zeker dat de bootcamp in Leeuwarden geschikt is voor iedereen.

Smartphone met data - Joeri Zwart
Medicinbal - Joeri Zwart

Direct boeken of vragen stellen over de bootcamp in Leeuwarden

Wil je direct onze bootcamp in Leeuwarden boeken, heb je vragen over de mogelijkheden of wil je graag met een groep komen trainen? Neem dan contact met ons op.

We helpen je graag persoonlijk verder met antwoord op vragen. Uiteraard kunnen we ook direct de mogelijkheden doornemen voor een bootcamp in Leeuwarden op maat voor jou.

Wil je meer weten of direct inschrijven voor de bootcamp?

Je kunt contact met ons opnemen om een proefsessie in te plannen of voor meer informatie. Je kunt ons bellen of een bericht sturen via WhatsApp, een mail sturen of op de onderstaande knop klikken.

De Centrale 29, 8924 CZ Leeuwarden
06-12978036

Boek: de kracht van slim trainen - Joeri Zwart
Enkel dumbbell - Joeri Zwart

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen?

joeri-zwart-whatsapp