Kosten personal trainer

Dennis Posthumus

Mijn naam is Dennis Posthumus en ik ben personal trainer met een focus op

– Fit worden
– Strakker worden
– Afvallen

Ik sta garant voor persoonlijke workouts en persoonlijke begeleiding. Je kunt bouwen op mijn expertise, maar ik moet jou begrijpen om de workouts, begeleiding en adviezen zo passend mogelijk te maken. Mijn ervaring leert me dat dit cruciaal is voor succes.
Van jongs af aan ben ik bezig geweest met sport in zijn algemeen. Uiteindelijk heb ik de switch gemaakt om mij volledig te focussen op fitness. Met behulp van verschillende studies en cursussen heb ik veel kennis opgedaan over het vak en deze wil ik graag met je delen.

Het proces dat doorlopen wordt om uiteindelijke doelen te halen is wat mij ontzettend enthousiast maakt. Met onze SlimTrainen trainingsmethode zorg ik er samen met jou voor dat je alles uit jezelf haalt met een kijk op lange termijn gezondheid.

Als trainer sta ik erop om goed verzorgde en onderbouwde trainingen neer te zetten. Hierbij staat uitvoering bovenaan. Buiten deze kritische blik op uitvoering ben ik oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. ‘Personal’ komt als eerste in ‘personal trainer’, dus pure betrokkenheid mag je van mij verwachten.

Wil je kennismaking, een proefsessie inplannen of direct samen aan de slag?