Ga naar de inhoud

Ik heb voor dit vak gekozen, omdat ik er van overtuigd ben dat in iedereen meer zit dan hij of zij vaak denkt. Het maximale eruit halen om de doelen te bereiken die jou beter maken is waar ik mijn energie uit haal.

Je kunt van mij oprechtheid, drive en betrokkenheid verwachten, maar ook discipline en wilskracht. als jij denkt dat dit jou gaat helpen om je fysieke en/of mentale doelen te bereiken, dan zie ik je graag bij de intake!

Ik geloof er in dat je altijd meer kan bereiken dan dat je in eerste instantie denkt. Mijn eigen struggle in het verleden liet mij dit zien. Ik kwam er beetje bij beetje achter dat de grenzen die ik zette, zelfverzonnen grenzen waren. En je op elk moment van je leven de juiste en nodige veranderingen in je leven kunt bewerkstelligen. Hier help ik jou graag mee.

Mocht je met mij het avontuur aan gaan om je doel(en) te behalen, dan kun je betrokkenheid, oprechtheid en wilskracht verwachten als de basis van mij als trainer. Samen zullen we kijken wat er exact nodig is jouw doelen te bereiken en daar een plan van aanpak voor te maken dat aansluit op jou als persoon. Het enige dat ik van jou nodig heb is de drive om er voor te gaan.

Zit je niet lekker in je vel? Wil je je energieker voelen gedurende de dag? Misschien een paar kilootjes eraf? Een strakker en fitter lichaam? Dit allemaal en veel meer kunnen wij samen bereiken. Meld je aan voor een gratis proefsessie en dan onderzoeken we of het een match is voor jou.

Joeri Zwart

Mijn Expertises

  • Afvallen

  • Energielevel verhogen

  • Vormen van de juiste persoonlijke leefstijl

joeri-zwart-whatsapp