Ga naar de inhoud

Ik heb altijd affiniteit gehad met sporten, mijn passie voor fitness is gegroeid door mij jaren lang te blijven verdiepen in nieuwe technieken en methodes. Door goed te blijven communiceren met elkaar en doelgericht te werken wil ik het beste uit jezelf halen op de meest duurzame manier waarin je gezondheid voorop staat. Ik ben een gemotiveerd en enthousiast trainer, die naast effectief trainen ook houd van een fijn en gezellig gesprek.

Na 15 jaar lang voetballen werd mijn interesse in fitness steeds groter, hierdoor ben ik de sport steeds meer gaan waarderen. Ik zag wat voor invloed efficiënt en specifiek trainen heeft op je lichaam en wat het doet met je mindset. Ik wilde hierdoor mijn kennis en vaardigheden overdragen aan anderen en heb verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot sport en personal training.

Als trainer ben professioneel, sociaal en doelgericht. Ook al wil je misschien soms opgeven probeer ik je te ondersteunen om het maximale uit jezelf te halen. Een training draait bij mij om jouw doelen te behalen waarin ik je adviseer over voeding en trainingstechnieken zodat je met een goed gevoel naar huis gaat.

Wil je spiermassa opbouwen, afvallen/ afslanken of gewoon beter in je vel zitten? Dan kan ik je helpen. Ik streef naar duurzaam fit worden, wat inhoud dat ik focus op langetermijngezondheid.

Joeri Zwart

Mijn Expertises

  • Duurzaam fit worden

  • Spiermassa opbouwen

  • Afvallen

joeri-zwart-whatsapp