Kosten personal trainer

Björn ter Horst

Mijn naam is Björn ter Horst en ik ben een personal trainer met een focus op:

– Spierversteviging
– Afvallen
– Krachttraining

Vanaf jongs af aan had ik de ambitie om bij defensie te gaan, maar wegens medische long aandoening mocht het niet zo zijn. Maar mijn opleiding om bij defensie te starten, heeft mij voor het eerst in contact gebracht met fitness. En zo is mijn echte passie ontstaan.

Na mijn opleiding werd mij volledig duidelijk dat ik mensen in mijn omgeving wil helpen op het gebied van gezondheid, fitness en voeding. Ik heb door de jaren heen mijn rugzak goed gevuld met diverse opleidingen en ervaringen.

Van nature ben ik een helper en wil daarom vanuit mijn passie mensen naar hun fitnessdoel begeleiden. Met name de medische en wetenschappelijke kant spreekt me aan, omdat je hiermee op maat gemaakt werk kunt leveren. Daarom ben ik in hart en nieren een personal trainer.

Doordat ik een baan bij defensie ambieerde, kun je je voorstellen dat je van mij een gestructureerde en gedisciplineerde begeleiding mag verwachten. Ik ga voor resultaat en niets minder.

Ik heb onder meer de volgende diploma’s in sport:
– Fitness A
– Sport & Voeding
– Olympic weightlifting
– Crossfit level 1
– Diverse cursussen

Wil je kennismaking, een proefsessie inplannen of direct samen aan de slag?