Klantervaringen

Alfred

“Wat mij heel erg aanspreekt is de korte tijd, intensiteit maar ook heel erg de gerichtheid op de spieren die nodig zijn voor mij.”.

Eduard

De foto’s van Eduard (62 jaar) maken lovende woorden overbodig. Zijn bescheiden en vooruitstrevende karakter zorgde na afloop van de shoot wel voor – wat ik vond – een grappige uitspraak:

“Als we nog drie maanden door trainen dan zie ik er misschien wel echt goed uit”.

Annemarie Wolzak

Manager Operationele Zaken bij fysiotherapie MZC:

“Joeri is een professional pur sang! Iemand die volledig gaat voor de kwaliteit van elke training, zodat je ook écht het uiterste uit een training kunt halen. Hij stimuleert en corrigeert op een aanstekelijke wijze, waardoor je technisch ook optimaal kunt trainen.

Zijn wetenschappelijke aanpak van de HIT methode is voor MCZ aanleiding om deze methode ook te implementeren in de trainingen van onze cliënten, omdat er maximaal getraind kan worden in de helaas beperkte behandeltijd. Resultaat: een mooi product en tevreden cliënten.”

Eveline

Sportarts UMCG over Eveline (42 jaar) haar score op de Vo2max test (geeft beeld van de conditie):

“Het niveau van de betere wedstrijdwielrensters”

 

“Er is sprake van een uitmuntend uithoudingsvermogen”

Volgens Eveline zelf:

“De weerstandstraining met Joeri draagt flink bij aan het opbouwen en goed houden van mijn conditie. Dat bleek helemaal toen ik door een voetblessure niet kon fietsen. Tien weken uitsluitend trainen met Joeri en ik kon gewoon weer met de groep meefietsen.”

Sisca

“Ik heb vaak te horen gekregen dat ik het niet van mijn snelheid moet hebben. Door de krachttrainingen voelde ik me op het veld sneller en explosiever na de krachttrainingen in het krachthonk. Na enkele maanden was ik ineen keer wel snel. Ik denk dat dit mede te maken heeft met de krachttrainingen door de oefeningen die ik gedaan heb. Ik merkte dat ik explosiever was, maar ook in duels kon ik me beter doorheen krijgen.”

Lees meer