Klantervaringen

Eduard

De foto’s van Eduard (62 jaar) maken lovende woorden overbodig. Zijn bescheiden en vooruitstrevende karakter zorgde na afloop van de shoot wel voor – wat ik vond – een grappige uitspraak:

“Als we nog drie maanden door trainen dan zie ik er misschien wel echt goed uit”.

Alfred

“Wat mij heel erg aanspreekt is de korte tijd, intensiteit maar ook heel erg de gerichtheid op de spieren die nodig zijn voor mij.”.

Rosa Timmer

“O ja zeker wel een selfie in het wc-hok. Voel me weer goed in mijn lijf door de beste keus die ik dit jaar gemaakt heb: met personal trainer Joeri Zwart Personal Training aan de slag gaan.
Na mijn operatie was ik niet meer fit, voelde ik me niet thuis in mijn eigen lichaam. Hij heeft met mij om mijn blessures heen getraind, me sterker gemaakt en zelfvertrouwen gegeven. Ik heb heel erg veel spierpijn gehad, heel veel tijdelijk geleden, maar altijd met een lach met hem getraind. Hij heeft me nooit gebodyshamed, altijd geluisterd naar wat ik belangrijk vond zonder zijn eigen idealen aan mij op te leggen en is heel geduldig. Superdankbaar!.”

Annemarie Wolzak

Manager Operationele Zaken bij fysiotherapie MZC:

“Joeri is een professional pur sang! Iemand die volledig gaat voor de kwaliteit van elke training, zodat je ook écht het uiterste uit een training kunt halen. Hij stimuleert en corrigeert op een aanstekelijke wijze, waardoor je technisch ook optimaal kunt trainen.

Zijn wetenschappelijke aanpak van de HIT methode is voor MCZ aanleiding om deze methode ook te implementeren in de trainingen van onze cliënten, omdat er maximaal getraind kan worden in de helaas beperkte behandeltijd. Resultaat: een mooi product en tevreden cliënten.”

Eveline

Sportarts UMCG over Eveline (42 jaar) haar score op de Vo2max test (geeft beeld van de conditie):

“Het niveau van de betere wedstrijdwielrensters”

 

“Er is sprake van een uitmuntend uithoudingsvermogen”

Volgens Eveline zelf:

“De weerstandstraining met Joeri draagt flink bij aan het opbouwen en goed houden van mijn conditie. Dat bleek helemaal toen ik door een voetblessure niet kon fietsen. Tien weken uitsluitend trainen met Joeri en ik kon gewoon weer met de groep meefietsen.”

Sisca

“Ik heb vaak te horen gekregen dat ik het niet van mijn snelheid moet hebben. Door de krachttrainingen voelde ik me op het veld sneller en explosiever na de krachttrainingen in het krachthonk. Na enkele maanden was ik ineen keer wel snel. Ik denk dat dit mede te maken heeft met de krachttrainingen door de oefeningen die ik gedaan heb. Ik merkte dat ik explosiever was, maar ook in duels kon ik me beter doorheen krijgen.”

Lees meer

Marjolijn Wagenaar

In het nieuwe jaar ben ik gestart met trainen bij Joeri. Ik zag zijn oproep op Facebook en deze sprak mij erg aan. Tijdens de eerste proefles was ik overtuigd, zijn manier van sporten kende ik niet, maar het is erg effectief en efficiënt. Joeri kan goed onderbouwen wat hij doet en waarom het werkt. Mijn doelen waren om 5 kilo af te vallen en om meer energieker te voelen. Ook wilde ik aan mijn ‘probleem’ gebieden werken, mijn billen, heupen en buik. Nu 4 weken later zijn de resultaten verbluffend, mijn billen en heupen zijn slanker en mijn buik is strakker, ik had niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou zien, ook omdat ik in het verleden vaak geprobeerd heb om hier aan te werken, helaas altijd zonder resultaat, maar nu merk ik dat mijn kleding prettiger zit en mijn spierconditie erg goed is. Door de voedingsadviezen ben ik al 4 kilo kwijt, de adviezen zijn makkelijk toe te passen in het dagelijks leven en zijn niet ingewikkeld. Ik was wel bekend met het feit dat voeding erg belangrijk is voor het sporten en afvallen, maar waar doe je nu precies goed aan? Daar kon Joeri mij goed bij adviseren. Op een effectieve manier leer je te trainen en pak je precies de spieren aan waaraan je wilt werken zonder dat je knalrood zwetend door een gymzaal rent.