Voedingsadvies Assen

Gericht voedingsadvies in Assen; uitsluitend op maat

Met gericht voedingsadvies in Assen bij ons krijg je een duidelijk beeld van wat jouw genetisch zwakke en sterke punten zijn. Simpelweg “gezond eten” helpt niet iedereen van zijn/haar (gezonheids)problemen af. Hiervoor is het nodig dieper te gaan. Door middel van onze epigenetische scan kunnen we een globaal beeld vormen van jouw zogenoemde vieze en schone genen. Als we dit inzichtelijk hebben gemaakt, stellen we een uitgebreid adviesrapport op hoe jij jouw vieze genen weer schoon krijgt.

Wij gaan dus verder dan het algemene voedingsadvies dat je op het internet vindt. Advies dat op basis van wetenschap opgesteld is en persoonlijk op jou is toegespitst. Voedingsadvies in Assen bij ons wordt samengesteld pas nadat we met je gesproken hebben, gekeken hebben naar je situatie en de doelstellingen die je hebt. Alleen op die manier kunnen we je daadwerkelijk jou met jouw situatie helpen.

Wil je meer dan alleen voedingsadvies in Assen bij ons, dan kun je bij ons ook terecht voor personal training. Wij hebben namelijk de belangrijkste combinatie voor gezondheid en fitness gecombineerd in onze dienstverlening.  Al onze specialisten zijn hoogopgeleid en maken graag tijd en aandacht voor je zodat we je persoonlijk kunnen helpen met advies op maat.

Background

Waarom is voedingsadvies in Assen zo belangrijk?

Wanneer het gaat om lekker in je vel zitten, er goed uitzien of energieker zijn, dan gaat het niet alleen om in beweging blijven en “gewoon” gezond eten. De verschillende berichten in de media en het internet zorgen er vaak voor dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Gewoon bewegen en normaal gezond eten volstaat voor sommige mensen niet. Daarom lees je waarschijnlijk ook dit relaas van mij over voedingsadvies in Assen. In essentie is de mens behoorlijk gelijk. De meeste mensen vallen af als ze een calorietekort creëren en de meeste mensen blijven gezond als ze niet snacken en hun groentes eten. Voor sommige mensen licht dit echter niet zo eenvoudig. Voor deze mensen is een algemeen advies onvoldoende, of werkt het zelfs averechts. Bij zulke mensen moet een correct eetpatroon zich eerder door analyseren zichzelf duidelijk maken. Hier hanteren wij een effectief proces voor om te vinden wat bij jou past. Onze kennis en ervaring helpen hierbij om snel te pinpointen wat iemand nodig heeft. 

Heb je behoefte aan gericht voedingsadvies in Assen? Dan nodig ik je uit om je verhaal naar mij te sturen. Wij als specialisten op het gebied van voedingsadvies in Assen maken graag het verschil. Wij zetten advies op maat voor je op en kunnen het advies op elk moment aanpassen wanneer de situatie verandert of je de doelstellingen aangepast hebt.

Wat kan ik verwachten van voedingsadvies in Assen?

Voedingsadvies in Assen bij ons omvat niet één adviesgesprek. Wij maken er een pragmatisch proces van. Bij ons houden voedingsconsult in dat je een gedetailleerd beeld krijgt van je levensstijl, eetgewoonten, medische geschiedenis en eventuele zorgen over uw gezondheid en welzijn. Met deze informatie kunnen we samen met jou een eetplan opstellen dat past bij jouw behoeften, jouw levensstijl en dagelijkse verplichtingen. Onze deskundige zal met je samenwerken om het voedsel te identificeren dat je zou moeten eten en je helpen te genieten van een overvloed aan heerlijk voedsel dat je een goed gevoel geeft in zowel lichaam als geest. Waar nodig krijgt je ook advies en aanbevelingen over welke vitamine- en mineralensupplementen voor jou het beste zijn om het goede van je voeding aan te vullen en je van volledige voeding te voorzien. Om je gezondheid vanuit een holistisch perspectief te bekijken, geloven wij in het kijken naar je algehele gezondheid en welzijn. We pakken niet alleen je symptomen aan. Wij gaan op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw gezondheidsproblemen. Je gaat naar huis met een op maat gemaakt actieplan, zodat je precies weet wat e moet doen op jouw reis naar een goede gezondheid.

Wanneer je ons inschakelt voor voedingsadvies in Assen, dan kun je er dus op rekenen dat je advies op maat krijgt waar je echt iets mee kunt. Je kunt ook rekenen op een luisterend oor, zodat er advies opgesteld wordt aan de hand van jouw situatie. Heb je vragen over het advies dat wij geven of wil je aanpassingen doen, dan kun je gewoon met ons in gesprek. Naast specialisten zijn we namelijk ook gewoon mensen die je verder willen helpen met advies en ondersteuning op maat.

Schakel jij ons vandaag nog in voor voedingsadvies in Assen?

Ben jij op zoek naar professioneel voedingsadvies in Assen van specialisten die eerst de tijd nemen om naar jou te luisteren? Dan neem je vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder. Maak direct een afspraak via de website.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Super goede personal trainer!

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

06-25507526

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen? 

Plan een gratis proefsessie