Voedingsadvies Groningen

Gezond eten: advies van Joeri Zwart

Wanneer je zoekt naar voedingsadvies en woont in Groningen of omstreken, dan kom je uiteenlopende adviezen tegen. Van vegetarisch of vegan tot vasten of sapkuren. Wat is de waarheid, wat kun je nou het beste eten om een gezond, fit en energiek lichaam te krijgen?

Onlangs heb ik een compleet boek over geschreven over gezondheid. Eén hoofdstuk hiervan (‘Eten als Fred Flintstone’) gaat over gezond eten. Op deze pagina krijg je voorproefje van mijn voedingsadvies in Groningen.

Background

Eten wat jouw genen nodig hebben

Veel mensen zijn opgegroeid met het idee dat genen en dus genexpressie allesbepalend zijn. In onze cultuur lijkt het gen tot een absolute grootmacht verheven te zijn. Het zou onze identiteit zou verklaren, onze relaties dicteren, problemen in de samenleving verklaren en van voorspellende waarde zijn voor de ontwikkeling van ons lichaam en onze gezondheid.

Het idee dat jij je genexpressie binnen weken of zelfs binnen een dag kunt veranderen, staat hier lijnrecht tegenover. Dit kan echter wel. Wij controleren zelf de gezondheid van onze genexpressie.

Het concept van gezonde genen is in principe heel simpel: genen werken prima, totdat ze verstoort worden. Externe krachten die voor de verstoring zorgen kunnen verschillen van wat je eet, drinkt, ademt, wat je denkt, enzovoort. Ook een onbalans in voeding heeft een impact.

Je kunt het daarom als volgt zien: je genen zijn het pistool en jij bepaalt of je de trekker over haalt.

Wat is het beste voedingsadvies in Groningen voor jou?

Eerlijkheid en transparantie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ga je niet vertellen dat alles eten met mate wel prima is.

Mijn voedingsadvies in Groningen is gebaseerd op wetenschap. In mijn aanpak over gezondheid ga ik diep in op veel alledaagse voedingsmiddelen, om jou een praktische gids te kunnen geven. Het wordt toegespitst op jouw lichaam. Dit is allemaal gebaseerd op wetenschap en ervaringen: niet op een nieuwe hype of trend.

Aan de slag met gezond eten om meerdere redenen

De juiste voeding heeft veel meer voordelen dan alleen gewicht verliezen. Gezond eten (in tegenstelling tot ongezond eten) voorkomt ook ziektes en aandoeningen, helpt je mentale welzijn en verhoogt je levensverwachting. Kortom, het verhoogt per saldo de kwaliteit van leven. Gezonde voeding is de logische eerste stap wanneer je gezonder wilt gaan leven.

Wil je meer stappen zetten naar een betere relatie met lichaam? Kijk dan vooral ook even naar mijn trainingsmethode, die je ook op mijn website vindt. Als personal trainer kan ik veel meer doen dan alleen voedingsadvies geven. Gezondheid is bijna altijd een combinatie van gezonde voeding met een correcte, op jou afgestelde training. Samen stippelen we de route uit die jij kunt volgen om weer in optimale conditie te komen.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Super goede personal trainer!

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

06-25507526

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen? 

Plan een gratis proefsessie