weight-plates

Afvallen Zwolle

Afvallen in Zwolle? Natuurlijk kan dat met persoonlijke training

Wil je graag afvallen in Zwolle, en wil je dat er blijvende resultaten behaald zien? Dan is een correcte training een cruciaal onderdeel daarvan. Dit, in combinatie met je eetgewoontes.

Je hebt vast wel eens gehoord van de fat gene, vrij vertaald: het vetmakende gen. Dit wordt in de volksmond vaak gebruikt om de genen de schuld te geven van een (te) hoog vetpercentage. Voor de mensen die de fat gene hebben, kan afvallen aanvoelen als één van de moeilijkste dingen die ze ooit hebben gedaan. Vele worstelen hier zelfs hun hele leven mee.

Aan de andere kant heb je ook mensen die gezegend zijn met thin genes, vrij vertaald: dunmakende genen. Mensen met the fat gene kunnen stikjaloers zijn op dezen mensen. Want, mensen met thin genes kunnen vrijwel alles eten wat ze willen en komen niet aan in vetmassa. Klinkt als een behoorlijk oneerlijke verdeling – de één krijgt vetmakende genen en de ander dunmakende genen.

De waarheid is – tot opluchting van sommigen – dat iedereen dunmakende genen heeft. Sterker nog, je hebt ze in verschillende soorten. Sommige kunnen je helpen met een snel en lang verzadigingsgevoel, waar anderen je lichaam dwingen calorieën niet als vet op te slaan, maar eerder te verbranden voor lichaamswarmte. Ook zijn er genen die je metabolisme een boost geven.

Het goede nieuws is: je kunt deze genen zogezegd activeren door de juiste dingen te eten. Natuurlijk zijn er ook genen die echt wel voet bij stuk houden, zoals je geslacht of de kleur van je ogen. De genen die de omtrek van je taille bepalen zijn gemakkelijker te sturen.

Onze trainingen en voedingsadvies is gericht op het creëren van een genexpressie in jouw lichaam waarbij deze meer in een staat van vetverbranding dan vetopslag komt. Op die manier wordt afvallen in Zwolle aanzienlijk makkelijker omdat de resultaten vaak veel langer zichtbaar blijven. Zeker wanneer je blijft sporten natuurlijk.

Afvallen Groningen
Background

Afvallen in Zwolle met langdurige resultaten

Wanneer je wilt afvallen in Zwolle met langdurige resultaten, dan is het belangrijk om er echt werk van te maken. Heb je overgewicht, dan is het idee van sporten niet echt aantrekkelijk, plus is er meestal een grote drempel om te beginnen. Geen zorgen, bij mij kan iedereen terecht voor trainingen op maat. Ook wanneer je een blessure hebt of wanneer je gewicht je op dit moment in de weg zit om te kunnen trainen.

Bij elke doelstelling, probleem en persoon zijn passende trainingen te vinden. Onze ervaren personal trainers kunnen altijd geschikte oefeningen vinden. Op die manier is trainen in Zwolle voor iedereen mogelijk. Vanaf het moment dat je begint met de oefeningen, wordt het steeds makkelijker om te bewegen en te sporten. Aangezien we de lat geleidelijk steeds hoger leggen, is het bijzonder aantrekkelijk om echt werk te maken van het afvallen.

Heb je het idee dat je de lat te hoog hebt gelegd of heb je extra advies nodig, bijvoorbeeld op het gebied van voeding? Dan gaan we samen kijken naar reële doelstellingen voor jouw situatie. Op die manier weten we zeker dat de doelstellingen niet te hoog en niet te laag liggen. Afvallen in Zwolle betekent zeker wel inzet leveren, maar wij ontzorgen en ondersteunen op een laagdrempelige manier om het proces zo gemakkelijk en passend mogelijk te maken voor jou.

Background

Vragen over afvallen in Zwolle of direct je eerste afspraak boeken?

Wil je meer weten over wat wij je kunnen bieden wanneer je af wilt vallen in Zwolle, of wil je direct de eerste afspraak boeken zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

Met de persoonlijke begeleiding en advies op maat is afvallen in Zwolle niet alleen goed mogelijk, samen zorgen we er ook voor dat het permanent resultaat biedt en dat het zelfs leuk wordt om aan de slag te gaan met je eigen lichaam. Ongeacht of je een paar kilo wilt verliezen of aanzienlijk meer dan dat.

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

Lees over onbekende effectieve trainingstechnieken en voeding voor je vetverbrandende genen

Neem contact op via onderstaand formulier