weight-plates

Afvallen Groningen

Wil je afvallen en woon je in Groningen (of omstreken)?

En ben je op zoek naar een manier om dit gezond te doen met blijvende resultaten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik doe niet aan valse beloften en quick fixes. Ik zorg er vooral voor dat mijn cliënten hun langetermijndoelen kunnen bereiken op een gezonde manier, waarbij ik aandacht besteed aan alle relevante aspecten.

Eerlijkheid en transparantie staan bij mij voorop. Bij elke stap die we nemen in je afvalproces leg ik je dan ook haarfijn het hoe en waarom uit. Met andere woorden, bij mij word je goed begeleid. Daarbij maken we samen een flexibel voedingsschema, zodat dit de laatste keer is dat je af moet vallen.

Afvallen Groningen
Background

Het probleem bij afvallen in Groningen

Nog veel trainers zetten in op de effecten op de korte termijn en beloven onrealistische eindresultaten. Praktisch zie je dit terug in caloriebeperkende strakke en eentonige diëten. Dat staat haaks op mijn visie voor afvallen. Eten hoor je meer te zien als chemische informatie dan als eenheden brandstof. De chemische informatie vertelt je lichaam om vet op te slaan of te verbranden.

Afvallen kan gemakkelijk zijn als het juiste eetpatroon voor je wordt bepaald. Met de juiste voeding kunnen we jouw metabolisme opschroeven. Dit eetpatroon spoort je lichaam terug te keren naar haar natuurlijke calorieverbranding en moedigt daarbij spiergroei aan. Ook profiteer je van de natuurlijke aanmaak van hormonen die jou voor langere tijd een verzadigd gevoel geven. Houd je vast aan dit eetpatroon dan zal je darmflora verbeteren en je zult een strakkere buik krijgen omdat je minder last zult hebben van een opgeblazen gevoel.

Onze genen maken dagelijks beslissingen op basis van chemische informatie die ze ontvangen door wat je eet. De informatie uit eten programmeert je genen. Dit kan een gunstige programmering zijn je helpt tijdens het gemakkelijk afvallen of het je juist moeilijk maakt.

Je moet dus weten wat jij moet eten, en wat niet.

Overgewicht en afvallen

Met iedereen die bij mij komt trainen, maak ik een trainingsschema op maat. We kijken daarbij eerst naar jou en jouw situatie als geheel. Als jij bijvoorbeeld overgewicht hebt (en last hebt van daaraan gerelateerde problemen), brengen we dit in kaart en kijken hoe we vanuit jouw omstandigheden naar jouw doelen (waaronder afvallen) kunnen werken. Kortom, een training op niveau, toegespitst op jou.

Daarnaast geef ik je advies over voeding en eventueel andere aanwijzingen voor thuis. Maar nog belangrijker in mijn aanpak, is het in gesprek blijven met elkaar. Zo word jij bewust van het proces en kan ik bijhouden wat wel en wat niet voor je werkt.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Drukke agenda, blessures, andere problemen

Er zijn geen excuses wanneer het gaat om trainen. Blessures, ziekte of andere problemen – met mijn expertise kunnen we eromheen trainen. En ik weet waar ik het over heb, ik heb fysiotherapeuten opgeleid, persoonlijk veel mensen met bijzondere blessures en aandoeningen geholpen en een boek geschreven over mijn methode. Met wat voor problemen jij ook zit, het hoeft geen excuus te zijn. Ik help je graag om maximaal fit, strak en sterk te worden.

Mijn visie van trainen is: train om de kwaliteit van je leven op de korte en op de lange termijn te verbeteren.

Veilig, efficiënt en doelgericht trainen zijn dan ook de speerpunten.

Mijn motto over training voor mensen met een drukke agenda is eigenlijk allesomvattend: Get in the gym, get out and get a life.

Ik begrijp dat mensen met een drukke agenda – ondernemers en ‘carrièremakers’ – liever weinig tijd kwijt zijn aan trainen en zo veel mogelijk effectieve uren op een dag hebben. Sterker nog, zelf denk ik net zo.

Trainen hoort geen doel op zich te zijn. Het doel is het (gewenste) effect van je trainingen (fitter worden, sterker, energieker, slanker etc.). Neem dus niet als doel om ten minste een uur in de sportschool te trainen en dat driemaal per week te herhalen, om maar wat te noemen. Zelf mik ik altijd op een zo kort mogelijke training om de prikkel af te geven die nodig is. De inspanning bovenop de nodige prikkel heeft slechts een negatief effect voor het herstelproces en geen toegevoegde waarde. Slim trainen, noem ik dat.

Met trainen pakken we de punten op waar jij beter van wordt. Die drukke agenda hoeft dus niet meer een excuus zijn: we trainen voor de prikkel zodat je winst te behaalt – juist ook in je productiviteit.

Train je slim en ga je er volledig voor? Dan merk je binnen korte tijd resultaat. Voor als je wilt afvallen (en in Groningen of omstreken woont) of juist effectief wilt trainen, voel je vrij om bij mij een proefsessie te ervaren.

Background

Begeleid afvallen in Groningen

Doelen zoals afvallen haal je alleen met motivatie. Maar motivatie verslapt vaak. De gewoonten, die samen jouw huidige leefstijl vormen, krijgen vaak de overhand.

Doelen halen wordt een stuk makkelijker als je ze als gewoonten ervaart. Iets waar je niet over nadenkt, maar gewoon doet en je goed bij voelt. Maar hoe doe je dat?

Wij begeleiden mensen met afvallen in Groningen. Daarbij besteden wij aandacht aan een essentieel aspect – en wellicht het lastigste – van afvallen: het mentale deel.

Begeleid afvallen in Groningen bij ons is een pragmatisch proces, waarbij we jouw slechte gewoonten afbreken en leren goede gewoonten in het juiste tempo op te bouwen. Weet dat jouw goede gewoontes heel anders kunnen zijn dan die van andere mensen.

Dat betekent ook dat je van begeleid afvallen in Groningen bij ons in ieder geval geen one size fits all programma hoeft te verwachten.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Voel je vrij jouw verhaal met ons te delen.

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Vechtstraat 66a, Groningen

06-12978036

Lees over onbekende effectieve trainingstechnieken en voeding voor je vetverbrandende genen

Plan een gratis proefsessie