Ga naar de inhoud

Afvallen Groningen

Laat ik direct transparant zijn over mijn aanpak wijze. Ik beloof geen fun trainingen. Ik doe niet aan valse beloften en quick fixes. Ik zorg er wel voor dat mijn cliënten hun langetermijndoelen kunnen bereiken op een blijvende manier.

Ik oordeel objectief wat jij in jouw situatie nodig hebt om effectief af te vallen. Hierbij gaan wij in gesprek over welke voeding jij nodig hebt, alsook wat bij past. We stellen dan ook samen een flexibel voedingsschema, zodat dit de laatste keer is dat je af moet vallen.

Voedingsadvies is overigens niet het belangrijkste in jouw afvalproces, zo leert mijn ervaring. Wat doorslaggevend het begrijpen van jouw psyche. Dit kan zijn overwinnen van obstakels, doorbreken van plafonds, blinde vlekken vinden. Oplossingsgericht hierop handelen zorgt voor jouw persoonlijke richtlijnen vuistregels, die je de rest van je leven kunt toepassen.

Close up van dumbbells - Joeri Zwart
Close up van dumbbells - Joeri Zwart

Afvallen in Groningen bij mij – mijn garanties

Het volgende kan ik je beloven over mijn begeleiding bij het afvallen in Groningen.

  • Je traint in een rustige privé sportstudio, niet in een drukke sportschool
  • 1 op 1 begeleiding door een professional
  • Je zit bij ons nergens aan vast, op ieder moment kun je stoppen
  • Geen onverwachte kosten
  • Van 07:00 tot 23:00 uur kun je bij ons trainen, altijd flexibel
  • Geen zinloze oefeningen, enkel resultaatgerichte trainingen

Het probleem bij afvallen in Groningen

Nog veel trainers zetten in op de effecten op de korte termijn en beloven onrealistische eindresultaten. Praktisch zie je dit terug in caloriebeperkende strakke en eentonige diëten. Dat staat haaks op mijn visie voor vet verbranden. Eten hoor je meer te zien als chemische informatie dan als eenheden brandstof. De chemische informatie vertelt je lichaam om vet op te slaan of te verbranden.

Afvallen kan gemakkelijk zijn als het juiste eetpatroon voor je wordt bepaald. Met de juiste voeding kunnen we jouw metabolisme opschroeven. Dit eetpatroon spoort je lichaam terug te keren naar haar natuurlijke calorieverbranding en moedigt daarbij spiergroei aan.

Ook profiteer je van de natuurlijke aanmaak van hormonen die jou voor langere tijd een verzadigd gevoel geven.

Houd je vast aan dit eetpatroon dan zal je darmflora verbeteren en je zult een strakkere buik krijgen omdat je minder last zult hebben van een opgeblazen gevoel.

Onze genen maken dagelijks beslissingen op basis van chemische informatie die ze ontvangen door wat je eet. De informatie uit eten programmeert je genen. Dit kan een gunstige programmering zijn die je helpt tijdens het gemakkelijk afvallen of het je juist moeilijk maakt.

Je moet dus weten wat jij moet eten, en wat niet. Hier ontzorg ik je volledig in.

Overgewicht en afvallen in Groningen

Met iedereen die bij mij komt trainen, maak ik bij elke sessie een workout op maat. We kijken daarbij eerst naar jou en jouw situatie als geheel.

Als jij bijvoorbeeld overgewicht hebt (en last hebt van daaraan gerelateerde problemen), brengen we dit in kaart en kijken hoe we vanuit jouw omstandigheden naar jouw doelen (waaronder afvallen) kunnen werken. Kortom, een training op niveau, toegespitst op jou.

Daarnaast geef ik je advies over voeding en eventueel andere aanwijzingen voor thuis. Maar nog belangrijker in mijn aanpak, is het in gesprek blijven met elkaar. Zo word jij bewust van het proces en kan ik bijhouden wat wel en wat niet voor je werkt.

Drukke agenda, blessures, andere problemen

Blessures, ziekte of andere problemen – met mijn expertise kunnen we eromheen trainen. En ik weet waar ik het over heb, ik heb fysiotherapeuten opgeleid, persoonlijk veel mensen met bijzondere blessures en aandoeningen geholpen en een boek geschreven over mijn methode. Met wat voor problemen jij ook zit, het hoeft geen excuus te zijn. Ik help je graag om maximaal fit, strak en sterk te worden.

Mijn visie van trainen is: train om de kwaliteit van je leven op de korte en op de lange termijn te verbeteren.

Veilig, efficiënt en doelgericht trainen zijn dan ook de speerpunten.

Mijn motto over training voor mensen met een drukke agenda is eigenlijk allesomvattend: Get in the gym, get out and get a life.

Ik begrijp dat mensen met een drukke agenda – ondernemers en ‘carrièremakers’ – liever weinig tijd kwijt zijn aan trainen en zo veel mogelijk effectieve uren op een dag hebben. Sterker nog, zelf denk ik net zo.

Joeri Zwart
Persoon die traint met fitnessapparatuur - Joeri Zwart
Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Persoon die met gewichten traint - Joeri Zwart

Trainen hoort geen doel op zich te zijn. Het doel is het (gewenste) effect van je trainingen (fitter worden, sterker, energieker, slanker etc.).

Neem dus niet als doel om ten minste een uur in de sportschool te trainen en dat driemaal per week te herhalen, om maar wat te noemen. De inspanning bovenop de nodige prikkel heeft slechts een negatief effect voor het herstelproces en dus geen toegevoegde waarde.

Train je slim en ga je er volledig voor? Dan merk je direct resultaat. Voor als je wilt afvallen (en in Groningen of omstreken woont), voel je vrij om bij mij een proefsessie te ervaren.

Met ons herhaaldelijk bewezen 8 weken afvalprogramma verbrand je gemiddeld een halve tot een hele kilo vet per week.

Begeleid afvallen

Doelen zoals afvallen haal je alleen met motivatie. Maar motivatie verslapt vaak. De routines en automatische mechanismen, die samen jouw huidige leefstijl vormen, krijgen vaak de overhand.

Doelen halen wordt een stuk makkelijker als je ze als gewoonten ervaart. Iets waar je niet over nadenkt, maar gewoon doet en je goed bij voelt. Maar hoe doe je dat?

Wij begeleiden mensen met afvallen in Groningen. Daarbij besteden wij aandacht aan een essentieel aspect – en wellicht het lastigste – van afvallen: het mentale deel.

Begeleid afvallen in Groningen bij ons is een pragmatisch proces, waarbij we jouw slechte gewoontes afbreken en leren goede gewoonten in het juiste tempo op te bouwen. Weet dat jouw goede gewoontes heel anders kunnen zijn dan die van andere mensen.

Dat betekent ook dat je van begeleid afvallen in Groningen bij ons in ieder geval geen one size fits all programma hoeft te verwachten.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Voel je vrij jouw verhaal met ons te delen.

joeri-zwart-whatsapp