Afvallen Groningen

Wil je afvallen en woon je in Groningen (of omstreken)?

En ben je op zoek naar een manier om dit gezond te doen met blijvende resultaten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik doe niet aan valse beloften en quick fixes. Ik zorg er vooral voor dat mijn cliënten hun langetermijndoelen kunnen bereiken op een gezonde manier, waarbij ik aandacht besteed aan alle relevante aspecten.

Eerlijkheid en transparantie staan bij mij voorop. Bij elke stap die we nemen in je afvalproces leg ik je dan ook haarfijn het hoe en waarom uit. Met andere woorden, bij mij word je goed begeleid. Daarbij maken we samen een flexibel voedingsschema, zodat dit de laatste keer is dat je af moet vallen.

Afvallen Groningen

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Het probleem bij afvallen in Groningen

Nog veel trainers zetten in op de effecten op de korte termijn en beloven onrealistische eindresultaten. Praktisch zie je dit terug in caloriebeperkende strakke en eentonige diëten. Dat staat haaks op mijn visie voor afvallen. Eten hoor je meer te zien als chemische informatie dan als eenheden brandstof. De chemische informatie vertelt je lichaam om vet op te slaan of te verbranden.
Afvallen kan gemakkelijk zijn als het juiste eetpatroon voor je wordt bepaald. Met de juiste voeding kunnen we jouw metabolisme opschroeven. Dit eetpatroon spoort je lichaam terug te keren naar haar natuurlijke calorieverbranding en moedigt daarbij spiergroei aan. Ook profiteer je van de natuurlijke aanmaak van hormonen die jou voor langere tijd een verzadigd gevoel geven. Houd je vast aan dit eetpatroon dan zal je darmflora verbeteren en je zult een strakkere buik krijgen omdat je minder last zult hebben van een opgeblazen gevoel.

Onze genen maken dagelijks beslissingen op basis van chemische informatie die ze ontvangen door wat je eet. De informatie uit eten programmeert je genen. Dit kan een gunstige programmering zijn je helpt tijdens het gemakkelijk afvallen of het je juist moeilijk maakt.

Je moet dus weten wat jij moet eten, en wat niet.

Overgewicht en afvallen

Met iedereen die bij mij komt trainen, maak ik een trainingsschema op maat. We kijken daarbij eerst naar jou en jouw situatie als geheel. Als jij bijvoorbeeld overgewicht hebt (en last hebt van daaraan gerelateerde problemen), brengen we dit in kaart en kijken hoe we vanuit jouw omstandigheden naar jouw doelen (waaronder afvallen) kunnen werken. Kortom, een training op niveau, toegespitst op jou.

Daarnaast geef ik je advies over voeding en eventueel andere aanwijzingen voor thuis. Maar nog belangrijker in mijn aanpak, is het in gesprek blijven met elkaar. Zo word jij bewust van het proces en kan ik bijhouden wat wel en wat niet voor je werkt.

Drukke agenda, blessures, andere problemen

Er zijn geen excuses wanneer het gaat om trainen. Blessures, ziekte of andere problemen – met mijn expertise kunnen we eromheen trainen. En ik weet waar ik het over heb, ik heb fysiotherapeuten opgeleid, persoonlijk veel mensen met bijzondere blessures en aandoeningen geholpen en een boek geschreven over mijn methode. Met wat voor problemen jij ook zit, het hoeft geen excuus te zijn. Ik help je graag om maximaal fit, strak en sterk te worden.

Mijn visie van trainen is: train om de kwaliteit van je leven op de korte en op de lange termijn te verbeteren.

Veilig, efficiënt en doelgericht trainen zijn dan ook de speerpunten.

Mijn motto over training voor mensen met een drukke agenda is eigenlijk allesomvattend: Get in the gym, get out and get a life.

Ik begrijp dat mensen met een drukke agenda – ondernemers en ‘carrièremakers’ – liever weinig tijd kwijt zijn aan trainen en zo veel mogelijk effectieve uren op een dag hebben. Sterker nog, zelf denk ik net zo.

Trainen hoort geen doel op zich te zijn. Het doel is het (gewenste) effect van je trainingen (fitter worden, sterker, energieker, slanker etc.). Neem dus niet als doel om ten minste een uur in de sportschool te trainen en dat driemaal per week te herhalen, om maar wat te noemen. Zelf mik ik altijd op een zo kort mogelijke training om de prikkel af te geven die nodig is. De inspanning bovenop de nodige prikkel heeft slechts een negatief effect voor het herstelproces en geen toegevoegde waarde. Slim trainen, noem ik dat.

Met trainen pakken we de punten op waar jij beter van wordt. Die drukke agenda hoeft dus niet meer een excuus zijn: we trainen voor de prikkel zodat je winst te behaalt – juist ook in je productiviteit.

Train je slim en ga je er volledig voor? Dan merk je binnen korte tijd resultaat. Voor als je wilt afvallen (en in Groningen of omstreken woont) of juist effectief wilt trainen, voel je vrij om bij mij een proefsessie te ervaren.

Wat kun je van mij verwachten:

  • Professionele begeleiding bij het afvallen
  • Veel kennis en informatie die praktisch kan toepassen
  • Zelf leren hoe je in de toekomst beter voor je lichaam zorgt

Direct aan de slag?

Wil je meer dan alleen afvallen, weer goed in je vel zitten, energiek en fit zijn? En woon je in Groningen of omstreken?

Neem dan direct contact op met mij. Je kunt me bellen of een bericht sturen via WhatsApp, mailen, of een bericht sturen via de contactpagina op mijn website. Mijn contactgegevens staan hieronder. Ik hoor graag waarmee ik jou kan helpen!

Telefoonnummer: 06 12 97 80 36.
E-mailadres: joerizwart@gmail.com.

Of neem contact op via onderstaand formulier