weight-plates

Afvallen Assen

Afvallen in Assen; meer resultaat in minder tijd door slimmer trainen

Wil jij afvallen in Assen, maar wil je niet de gebruikelijke route afleggen waarin je jezelf committeert aan een nieuw dieet om naderhand te ontdekken het slechts tijdelijk werkte en niet écht in jouw leven past? Dan nodigen we je graag uit om bij ons langs te komen om te praten over onze aanpaswijze en hoe deze op jou kan worden toespitst. Wij zorgen er namelijk voor dat onze cliënten afvallen in Assen en op gewicht blijven, zonder een one size fits all diëten. Meerdere aspecten zijn belangrijk in een afvalproces, maar eentje die het belangrijkste in onze ervaringen is het mentale gedeelte: aanleren van nieuwe eetgewoonten. Meeste mensen weten ongeveer wel wat overduidelijk gezond en ongezond eten is. Het implementeren van de gezonde eetgewoonten in het dagelijks leven blijkt het meest lastige te zijn. Wij hebben daarom een enorme focus op het mentale proces van uitvinden welke eetgewoonten bij jou passen. Onze ervaring hierin maakt dat we snel kunnen pinpointen wat wel en niet werkt voor jou op de korte en lange termijn.

In het afvalproces is training een belangrijk onderdeel. Wij werken met onze Slim Trainen-methode. Dat betekent minder tijd, minder inspanningen en uiterst effectieve manier van trainen. Wij gebruiken uitsluitend door wetenschap bewezen methodes voor doelgericht en effectief trainen. Weet hierbij dat wij niet inzetten op “leuke” oefeningen en interessant uitziende workouts. Wij gaan puur voor resultaat. Dit omvat intensieve trainingen, maar zorgt er telijkertijd voor dat je in zo weinig mogelijk tijd je doel behaalt. De combinatie van onze Slim Trainen-methode en persoonlijk aanpak voor voeding zorgt voor een blijvend resultaat.

Afvallen Groningen
Background

Kan iedereen afvallen in Assen?

We komen regelmatig mensen tegen die aangeven dat zij niet af kunnen vallen in Assen omdat zij te weinig tijd hebben, of een blessure hebben waardoor zij niets kunnen doen in de sportschool. Die excuses hebben geen zin bij ons. Wij werken altijd met 5% inspanning voor 95% resultaat, en zelfs wanneer je blessures hebt, kun je gewoon direct bij ons beginnen met afvallen in Assen. Wij werken namelijk met persoonlijk advies op maat, waarbij we goed kijken naar jouw maximale belastbaarheid en de doelstellingen die jij hebt op het gebied van afvallen in Assen. Juist als je denkt dat je zo weinig eet dat je eigenlijk hoort af te vallen en jij denkt dat jouw lichaam geen vet kan verbranden, dan nodigen we je graag uit om uit te leggen wat er voor nodig is om jouw lichaam in een staat van vetverbanding te komen door jouw genexpressie zoveel mogelijk gunstig aan te passen.

Hoe werkt afvallen in Assen met ons?

Wij geven jou niet een voedingsschema waar jij je aan moet houden. Wetenschap alsook onze persoonlijke ervaring heeft geleerd dat de mens er extreem veel moeite mee heeft een nieuw voedingsschema over te nemen als nieuwe eetgewoonten op de lange termijn. Wij gaan pragmatisch, gestructureerd en objectief met jou eetgewoonten aan de slag. Eerst willen wij dat jij voor ons inzichtelijk maakt wat jij momenteel eet. We gaan inhoudelijk in op de dingen die je eet, zodat je begrijpt wat de effecten van je eetgewoonten zijn op jouw genexpressie (lees: of je lichaam liever vet opslaat of vet verbrandt). Afhankelijk van jouw karakter, triggers, et cetera gaan we wekelijks je eetgewoonten aanpassen en bijschaven zodat er een flexibel eetpatroon overblijft die jou slank, fit en energiek houdt.

Met onze kennis, geoptimaliseerde processen, voedingsadvies en trainingsmethodes samen, zijn we letterlijk alles wat jij nodig hebt om aan de slag te gaan met afvallen in Assen.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Background

Gemakkelijk afvallen in Assen?

Wil jij gemakkelijk afvallen in Assen? Inmiddels heb je vast gezien dat er niet één gemakkelijke manier is om af te vallen. Hoewel de basis van wat je eet, voor de mens wel hetzelfde is om af te vallen, geldt dat niet voor de manier van implementeren in je eigen leven. Wij gaan je absoluut leren welke voedingsmiddelen het jou gemakkelijker maakt om af te vallen. Hoe wij afvallen voor jou het meest gemakkelijk maken, is door wekelijks hier een volgende stap in te zetten. We gooien niet jouw hele eetpatroon om. We zetten een fundament neer en bouwen daar op voort.

Wil je meer weten over onze werkwijze, heb je een andere vraag of wil je een kennismaking, stuur ons dan gewoon een mailtje of appje.

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

06-25507526

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen? 

Neem contact op via onderstaand formulier