Ga naar de inhoud

Ik geloof in het creëren van een lichaam waar je trots op bent. Een lichaam waarmee jij vol vertrouwen het leven kan omarmen. Door middel van onze uiterst effectieve en efficiënte krachttrainingen zorgen wij ervoor dat jij weer baas wordt over je eigen lichaam. Ik denk ten alle tijden met je mee over de aanpak en samen zorgen we ervoor dat jij je doelen behaalt.

Als klein jongentje kampte ik zelf met overgewicht. Om hier wat aan te doen ben ik me gaan verdiepen in voeding en ben ik voor het eerst een sportschool binnengestapt. Door de jaren heen ben ik me altijd blijven verdiepen en ben ik bezig geweest om uit te zoeken wat wel en niet werkt. Inmiddels heb ik de balans gevonden waarin ik mijn doelen haal maar toch mezelf niet zo dusdanig beperk dat ik er ongelukkig van word. Fitness hoort je leven te verbeteren, niet te beperken. Onze SlimTrainen methode blijkt uiterst effectief voor zowel het opbouwen van spiermassa, kracht alsook het faciliteren van het afvalproces.

Als je bij mij komt trainen kijken we samen naar jouw doelen en leer ik jou de perfecte balans vinden waarmee jij jouw doelen behaalt, maar toch wel blijft genieten van het leven. We weten allemaal dat je met een crash dieet gewicht verliest, echter komt dit gewicht er dan vaak na verloop van tijd dubbel en dwars weer bij. Ik wil jou juist leren hoe je jouw eetgewoontes kunt aanpassen zodat jij dit op een manier kan doen die, naast dat het werkt, ook vol te houden is op de lange termijn.

Ik vind het belangrijk om jou mee te nemen in het proces zodat jij de kennis achter onze SlimTrainen methode en het afvalproces eigen kan maken. Tijdens onze trainingen laat ik je inzien waarom ik bepaalde keuzes maak en neem ik je mee in de redenering achter mijn adviezen. Dit maakt dat jij op den duur in staat zal zijn om meer bewuste en gezondere keuzes te maken die jou brengen naar een gezonde, vitale leefstijl.

Mijn Expertises

  • Afvallen

  • Discipline bijbrengen/mindset

  • Verbeteren leefstijl

joeri-zwart-whatsapp