Small group training Groningen

Small group training van Joeri Zwart

Voor veel mensen is sporten niet alleen een moment om te trainen, maar ook een moment van sociale interactie. En soms kan dat sociale aspect júíst motiverend zijn om te gaan sporten. Tegelijkertijd staat dit soms nog weleens in de weg aan het bereiken van persoonlijke doelen. Om dit laatste te voorkomen bij mensen die graag ‘samen’ trainen, hebben we de small group training.

Small group training in Groningen is een training waaraan een select gezelschap deelneemt. Dit kunnen vrienden zijn, collega’s, of mensen die dezelfde doelen hebben en deze samen willen bereiken.

Afvallen Groningen
Background

Persoonlijke aandacht tijdens de small group trainingen

De small group trainingen zijn intensief maar tegelijkertijd veilig. Sociale interactie is er ongetwijfeld, maar resultaat staat nog altijd voorop. Dit betekent dat je gemotiveerd aan het werk gaat met je lichaam en na afloop voldaan naar huis gaat.

Zoals bij geen enkele training van mij, duurt ook deze training niet lang. Vaak gaat het om korte intervallen waarbij we optimaal gebruikmaken van de tijd. Zo passen de small group trainingen ook in het schema van mensen die druk zijn en die hun tijd maximaal willen gebruiken.

De voordelen van small group training

Persoonlijke benadering is en blijft de beste manier om te trainen. Vandaar dat alleen kleine groepen deel kunnen nemen aan het programma. Bij een small group training vallen de kosten lager uit dan bij begeleiding een-op-een, kun je motivatie halen uit de aanwezigheid of prestaties van anderen en is de drempel tot afzeggen een stuk hoger (je laat je clubgenoten toch niet in de steek?).

Voor wie is de small group training geschikt?

De small group training is geschikt voor mensen die samen willen trainen en die hier serieus werk van willen maken. De training is namelijk niet gericht op vermaak. Heb je een kleine blessure, dan kunnen we hier meestal omheen werken: blessurevrij zijn is geen voorwaarde.

Als jij klaar bent voor intensieve trainingen waarbij het resultaat centraal staat (en graag iemand meeneemt), dan is de small group training geschikt voor jou.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

06-25507526

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen? 

Plan een gratis proefsessie