Ga naar de inhoud
Close up van dumbbells - Joeri Zwart
Persoon die met gewichten traint - Joeri Zwart

Persoonlijke aandacht tijdens de small group trainingen

Onze small group trainingen in Groningen zijn intensief maar tegelijkertijd veilig. Sociale interactie is er ongetwijfeld, maar resultaat staat nog altijd voorop. Dit betekent dat je gemotiveerd aan het werk gaat met je lichaam en na afloop voldaan naar huis gaat.

Zoals bij geen enkele training van mij, duurt ook deze training niet lang. Vaak gaat het om korte intervallen waarbij we optimaal gebruikmaken van de tijd. Zo passen de small group trainingen ook in het schema van mensen die druk zijn en die hun tijd maximaal willen gebruiken.

De voordelen van small group training

Persoonlijke benadering is en blijft de beste manier om te trainen. Vandaar dat alleen kleine groepen deel kunnen nemen aan het programma. Bij een small group training vallen de kosten lager uit dan bij begeleiding een-op-een, kun je motivatie halen uit de aanwezigheid of prestaties van anderen en is de drempel tot afzeggen een stuk hoger (je laat je clubgenoten toch niet in de steek?).

Voor wie is de small group training geschikt?

De small group training is geschikt voor mensen die samen willen trainen en die hier serieus werk van willen maken. De training is namelijk niet gericht op vermaak. Heb je een kleine blessure, dan kunnen we hier meestal omheen werken: blessurevrij zijn is geen voorwaarde.

Als jij klaar bent voor intensieve trainingen waarbij het resultaat centraal staat (en graag iemand meeneemt), dan is de small group training geschikt voor jou.

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze onze small group training in Groningen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Geulstraat 35, Groningen
06-12978036

Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Fitnessstudio van buiten - Joeri Zwart

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen?

joeri-zwart-whatsapp