Small group training Groningen

Small group training van Joeri Zwart

Voor veel mensen is sporten niet alleen een moment om te trainen, maar ook een moment van sociale interactie. En soms kan dat sociale aspect júíst motiverend zijn om te gaan sporten. Tegelijkertijd staat dit soms nog weleens in de weg aan het bereiken van persoonlijke doelen. Om dit laatste te voorkomen bij mensen die graag ‘samen’ trainen, hebben we de small group training.

Small group training in Groningen is een training waaraan een select gezelschap deelneemt. Dit kunnen vrienden zijn, collega’s, of mensen die dezelfde doelen hebben en deze samen willen bereiken.

Afvallen Groningen

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Persoonlijke aandacht en je eigen schema tijdens de small group trainingen

De small group trainingen zijn intensief maar tegelijkertijd veilig. Sociale interactie is er ongetwijfeld, maar resultaat staat nog altijd voorop. Dit betekent dat je gemotiveerd aan het werk gaat met je lichaam en na afloop voldaan naar huis gaat.

Zoals bij geen enkele training van mij, duurt ook deze training niet lang. Vaak gaat het om korte intervallen waarbij we optimaal gebruikmaken van de tijd. Zo passen de small group trainingen ook in het schema van mensen die druk zijn en die hun tijd maximaal willen gebruiken.

De voordelen van small group training

Persoonlijke benadering is en blijft de beste manier om te trainen. Vandaar dat alleen kleine groepen deel kunnen nemen aan het programma. Bij een small group training vallen de kosten lager uit dan bij begeleiding een-op-een, kun je motivatie halen uit de aanwezigheid of prestaties van anderen en is de drempel tot afzeggen een stuk hoger (je laat je clubgenoten toch niet in de steek?).

Voor wie is de small group training geschikt?

De small group training is geschikt voor mensen die samen willen trainen en die hier serieus werk van willen maken. De training is namelijk niet gericht op vermaak. Heb je een kleine blessure, dan kunnen we hier meestal omheen werken: blessurevrij zijn is geen voorwaarde.

Als jij klaar bent voor intensieve trainingen waarbij het resultaat centraal staat (en graag iemand meeneemt), dan is de small group training geschikt voor jou.

Wil jij een small group training boeken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van een intensieve small group training?

Je kunt contact met me opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt me bellen of een bericht sturen via WhatsApp, een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Gebruik hiervoor de onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 06 12 97 80 36
E-mailadres: joerizwart@gmail.com

Of neem contact op via onderstaand formulier