Small group training Assen

Small group training in Assen; een goede start van jouw training

Ben jij op zoek naar small group training in Assen, omdat je meer wilt bereiken tijdens je training? Of juist omdat je met wat vrienden of kennissen samen aan de slag wilt gaan, omdat je zo meer motivatie hebt om meer te geven tijdens de training? Small group training heeft als voordeel dat de kosten lager liggen, er meer motivatie is omdat je met meer mensen aan het trainen bent, maar er is nog steeds genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. De small group training in Assen is een groot succes en wordt alleen gedaan door ervaren, hoogopgeleide instructeurs die weten waar zij op moeten letten.

Tijdens de small group training is uiteraard ruimte voor een grapje of interactie. We willen er wel op wijzen dat er serieus getraind wordt. Bij ons draait het om 5% inspanning voor 95% resultaat, waarbij er hard gewerkt wordt op slimme manieren. Zo past de small group training in Assen ook bij mensen die een drukker leven hebben en die goed willen trainen. Geoptimaliseerde trainingen met aandacht voor resultaat en slim trainen, dat staat bij ons voorop. Vooral omdat jij hier de grootste resultaten mee boekt en dát is een prettig idee.

Afvallen Groningen
Background

Met wie ga jij de small group training in Assen in?

Heb je wat ervaring met training, heb je eerder een personal trainer gehad of heb je de motivatie om echt aan de slag te gaan? Dan is small group training in Assen een prima manier om te beginnen met de trainingen. Je kunt ervoor kiezen om met je team te komen en te gaan trainen. Of met je vrienden, vriendinnen of collega’s.

Jij bepaalt zelf met wie je komt. Uiteraard gelden er wel regels wat betreft het aantal mensen waarmee je komt. Wij willen namelijk kwaliteit kunnen waarborgen. Daarvoor is een maximum aantal mensen per groep nodig. Groepen worden daarom niet groter dan zes of acht personen. Wil je weten wat wij aan kunnen bieden voor de groep waarmee jij wilt komen trainen? Dan kun je erop rekenen dat wij graag persoonlijk voor je kijken naar de mogelijkheden om je een aanbod op maat te doen wanneer de mogelijkheden op de website niet passen bij jouw groep. Op die manier kunnen we altijd group training in Assen aanbieden voor iedereen die echt serieus aan de slag wil gaan met trainingen.

Boek jij vandaag nog een small group training in Assen?

Ben jij op zoek naar professionele, serieuze en betaalbare small group training in Assen? Kijk dan eens naar onze visie bij ons op de website. Wil je een persoonlijk aanbod op maat van ons ontvangen aan de hand van jouw groepssamenstelling, dan neem je gewoon contact met ons op zodat we direct samen met jou naar de mogelijkheid kunnen kijken.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

06-25507526

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen? 

Plan een gratis proefsessie