Hoe kan ik jou helpen

Mijn expertise
Om blessures en aandoeningen heen trainen

Mensen met hernia’s, reuma, nek- en rugpijn, overbelastingen vanwege (verkeerde) werkhouding.. Vaak zijn het juist deze mensen die geen genoegen nemen met hun fysieke gesteldheid en meer willen. En terecht!

Mijn expertise ligt bij het zo fit mogelijk maken van jou, ongeacht de fysieke beperking. De combinatie van mijn kennis over training en netwerk in de revalidatie, maakt dat ik jou hiermee uitstekend kan helpen.

 

Effectief trainen
Een training die past in jouw drukke agenda

Mijn motto over training is hier eigenlijk allesomvattend: Get in the gym, get out and get a life. Zelf ben ik het liefst maximaal productief op een dag, dus ik snap de gedachte van ondernemers en carrièremakers als het gaat om trainen. Liever weinig tijd kwijt aan je training en per saldo meer productieve uren op een dag.

En dat kan. Ik doe het en jij kan dat ook. Je kunt je doel vaak al bereiken met één keer in de week trainen: of je nu sterker wilt worden, een mooier figuur wilt creëren, of simpelweg zo fit en scherp mogelijk zijn tijdens je werk. Dat ik een boek over dit onderwerp heb geschreven getuigt van mijn obsessie over dit onderwerp: slim trainen.

 

Workshops, clinics en presentaties
De meerwaarde van weerstandstraining in jouw tak van sport

Het delen van kennis over mijn favoriete onderwerp (weerstandstraining) met mensen die dezelfde interesse hebben, vind ik één van de mooiste dingen die er is. Bovendien kan ik op deze manier indirect veel mensen helpen met training. En dat is mijn missie: zo veel mogelijk mensen helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren door middel van training.

Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • De natuurkunde van fitness
  wat een oefening ‘goed’ maakt
  ,
 • Cardio bestaat niet
  hoe je een betere globale conditionering kunt behalen zonder cardiotraining
  ,
 • Gevorderde trainingstechnieken
  het toespitsen van niet alleen de training en oefeningen, maar zelfs de herhaling