Ga naar de inhoud

Stage sportschool Groningen

 

Ben je een student Sport en Bewegen, CIOS of Sportkunde en zoek je een leuke stage in de sportschool in Groningen waar je kunt samenwerken met professionals?
Bij ons kun je zowel stage lopen in de fitness als de personal training.

Onze aanpak: Is een stage bij ons geschikt voor jou?

Onze werkwijze berust op drie kernprincipes:
1. Doelgericht: Elke aanpassing in workouts en dieet is gericht op het behalen van resultaat.
2. Langetermijnvisie op gezondheid: Snelle resultaten mogen niet ten koste gaan van de lange termijn vitaliteit.
3. Kritisch denken: Beslissingen worden genomen op basis van wetenschappelijke kennis en inzichten.

Stage sportschool Groningen - Boeken Joeri Zwart - Joeri Zwart
Stage sportschool Groningen - erkend leerbedrijf - Joeri Zwart

Vakmanschap: stage sportschool Groningen

Bij ons staat vakmanschap voorop, zonder enige concessie. Dit blijkt uit onze unieke aanpak, gericht op resultaatgerichte begeleiding voor een fitter en strakker lichaam, met aandacht voor lange termijn gezondheid. Onze trainers zijn betrokken en deskundig, en streven naar de ultieme ervaring. Met onze eigen resultaatgerichte trainingsmethodiek, ondersteunt met onze app, helpen wij jarenlang onze cliënt in één rechte lijn naar hun doel.

Stage sportschool Groningen: De werkomgeving

Je maakt deel uit van een dynamisch team van trainers die zich inzetten om hun expertise te verbeteren. Ons doel is het leveren van topkwaliteit workouts aan onze cliënten. Tijdens je stage maak je deel uit van een team dat fungeert als mentoren. Wij delen graag onze passie voor fitness en gezondheid en streven ernaar anderen hierin te inspireren en te begeleiden.

 

Een korte introductie

Bij Joeri Zwart Personal Training geloven we in het uitdagen van de status quo voor effectieve trainingen. Onze missie is duidelijk: wij streven ernaar de meest hoogwaardige en effectieve personal trainers van Nederland te zijn. Dit zie je terug tijdens je stage in onze sportschool in Groningen.

 

Onze trainingsmethode

Meer over onze trainingsmethodiek kun je lezen in ons blog hierover.

Bij Joeri Zwart Personal Training bieden wij jou een flexibele stageplek om je talenten te ontwikkelen en je passie te volgen.

Studeer je dus Sport en Bewegen, CIOS of Sportkunde en ben je op zoek naar een inspirerende fitness stage in Groningen? Spreekt bovenstaande stageplek jou aan?

Stuur ons dan vooral een mailtje.

joeri-zwart-whatsapp