Ga naar de inhoud
Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Trainingsruimte met dumbbells - Joeri Zwart

Personal fitness in Groningen van Joeri Zwart

  • Ontdek welke oefeningen het beste werken en hoe je deze moet uitvoeren zodat je snel effect hebt
  • Met deze methode hoef je maar 1x per week te trainen waardoor je het makkelijk kan volhouden
  • Leer hoe je sporten goed combineert met eten voor het beste resultaat
  • Geen quick fixes, uitsluitend een sterk fundament voor blijvend resultaat
  • Ook mogelijk met blessures

Personal fitness Groningen – De Slim Trainen Methode

  • 45 minuten: met de Slim Trainen Methode train je slechts 45 minuten. Als je op de juiste manier traint dan is dit voldoende.
  • Tijdsbesparend: met een specifiek op jou afgestemde trainingsplan is 1x per week sporten genoeg.
  • Doelgericht: alles is erop gericht te trainen op een effectieve manier. Op basis van jouw situatie en lichaam stellen we een plan op. Dit plan zorgt ervoor dat jij met weinig inspanning toch de doelen haalt die je wilt. Of dit nu afvallen, kracht, fitheid of strakker worden is.
  • Langetermijngezondheid: voorop staat dat de training je helpt gezonder worden en op de langer termijn een goed functionerend lichaam behoudt. Daarnaast helpt het natuurlijk ook met afvallen, kracht en fitheid.
  • Supervisie en instructie: ik committeer me aan de taak om elke workout alert te zijn met jouw doel in het achterhoofd zodat jij het maximale eruit kunt halen. Relevante instructies en op de juiste momenten motiveren is wat je kunt verwachten tijdens de constante supervisie van je trainer.
Personal trainer demonstreert oefening aan klant - Joeri Zwart
Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Close up van handen op fitnessapparatuur - Joeri Zwart
Joeri Zwart

Slim trainen, eerlijkheid en doelgericht

Geen onzinnige oefeningen, maar een weerstandstraining die op jouw kunnen, doelen en eisen afgestemd is. Mijn personal fitness begeleiding in Groningen richt zich puur op resultaat op de meest veilige en meest efficiënte manier.

Dat laatste betekent dat functioneel vermogen en langetermijngezondheid bij mij voorop staan. In lijn hiermee pas ik de trainingen actief op jou aan. Naast de juiste samenstelling van oefeningen, leg ik de nadruk op de kleinste details in de techniek van de uitvoering.

Personal fitness is bij mij is niet gericht op vermaak of de nieuwste trend. Het is juist een no-nonsense aanpak gebaseerd op wetenschap en jarenlange ervaring. Kies je voor mij als personal trainer, dan mag je effectieve trainingen verwachten.

Juist voor mensen die hulp nodig hebben bij het behalen van sportieve en gezondheidsdoelen, biedt personal fitness in Groningen bij Joeri Zwart Personal Training de ideale ondersteuning. Voor professionele begeleiding, alsook een extra duwtje in de rug tijdens het sporten of gewoon als een stok achter de deur.

Personal trainer met klant - Joeri Zwart
Boek: de kracht van slim trainen - Joeri Zwart

Personal fitness Groningen – ons bewezen proces

De kracht van dit proces is dat wij continu voortbouwen op de kern van onze wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethode die doelgericht, efficiënt en veilig trainen vooropstelt.

Ons team bestaat uitsluitend uit fanatiekelingen die zich met plezier en aandacht verdiepen in de sport- en voedingswetenschappen. Wij blijven ons altijd ontwikkelen zodat we de beste resultaten en ervaring kunnen blijven garanderen.

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vechtstraat 66a, Groningen
06-12978036

Personal trainer demonstreert oefening aan klant - Joeri Zwart
Fitnessstudio van buiten - Joeri Zwart

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen?

joeri-zwart-whatsapp