Bootcamp Groningen

Bootcamp Groningen; veilig en gezond resultaten behalen

Ben jij op zoek naar een manier om écht te beginnen met sporten? Dan is de bootcamp in Groningen de perfecte oplossing voor jou. Je begint namelijk niet zomaar lukraak met sporten bij ons. Onder begeleiding van een ervaren trainer leer je de juiste trainingen en oefeningen. Op die manier wordt het risico op blessures aanzienlijk kleiner en werk je effectief aan je gezondheid, kracht en uithoudingsvermogen. De oefeningen worden aangepast op jouw niveau.

Je kunt zelfs bij mij terecht voor de bootcamp in Groningen wanneer je blessures of aandoeningen hebt. Om uitdagingen heen trainen is één van mijn specialiteiten, zodat iedereen deel kan nemen op een veilige manier.

Afvallen Groningen
Background

Waarom kies je voor de bootcamp in Groningen?

De bootcamp in Groningen is geschikt voor iedereen die het sporten een boost wil geven. Bijvoorbeeld omdat je eigenlijk al te lang stilgezeten hebt. Of omdat je gewicht wilt verliezen, of simpelweg energieker en fitter wilt worden.

Bij mijn bootcamp in Groningen mag je effectiviteit, variatie en focus op een goede techniek verwachten. Onze aanpak is gericht op resultaat en dat behaal je door intensieve workouts, maar wel aangepast op jouw niveau en belastingbaarheid. Effectief en efficiënt trainen zijn net zo belangrijk als een veilige aanpak. Samen werken we aan resultaten voor de lange termijn. Vandaar dat ik graag uitleg welke trainingen je moet doen en op welke manier, zodat je altijd het beste resultaat kunt behalen.

Wat kan ik verwachten van de bootcamp in Groningen?

Bij de bootcamp in Groningen werken we met kleine groepen, zoals je van ons gewend bent. Op die manier heeft de trainer namelijk altijd de ruimte voor persoonlijke begeleiding en monitoren van de mensen die aan het trainen zijn. Wanneer het weer het toelaat, houden we de bootcamp in Groningen altijd buiten. Is dat niet mogelijk dankzij het Nederlandse klimaat, dan wordt de bootcamp gewoon binnen gehouden.

Aangezien er altijd gewerkt wordt met selecte groepen, heb je altijd de mogelijkheid om je vragen te stellen aan de trainer. Voor mensen kan soms het sociale aspect tijdens bootcamps júíst motiverend zijn om te gaan en blijven sporten. Sociale interactie is er ongetwijfeld, maar resultaat staat nog altijd voorop. Dit betekent dat je gemotiveerd aan het werk gaat met je lichaam en na afloop voldaan naar huis gaat.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Deelnemen aan de bootcamp in Groningen?

Wil jij aan de slag met je gezondheid, uithoudingsvermogen, kracht of wil je gewoon weer in vorm komen, om zo makkelijker te kunnen sporten? Dan is de bootcamp in Groningen de beste start die je kunt hebben. Onder begeleiding van een ervaren coach ga je hard en veilig aan het werk, om zo de eerste resultaten neer te zetten.

De bootcamp is geschikt voor mensen die samen willen trainen en die hier serieus werk van willen maken. De training wordt toegespitst op jouw fitnessniveau en belastbaarheid. Je wordt dan ook zoveel mogelijk ingedeeld in een groep van een vergelijkbaar level.

Als jij klaar bent voor intensieve trainingen waarbij het resultaat centraal staat, dan is de bootcamp in Groningen bij ons geschikt voor jou.

Wil je meer weten of direct inschrijven voor de bootcamp?

Je kunt contact met ons opnemen om een proefsessie in te plannen of voor meer informatie. Je kunt ons bellen of een bericht sturen via WhatsApp, een mail sturen of het onderstaande contactformulier invullen.

Telefoonnummer: 06 12 97 80 36

E-mailadres: joerizwart@gmail.com

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Eendrachtskade Noordzijde 3, Groningen

06-25507526

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met afvallen? 

Plan een gratis proefsessie