Ga naar de inhoud

Ik geef personal training omdat ik ervoor wil zorgen dat jij gezond oud wordt en daardoor de kwaliteit van jouw leven verbeter. Door zo effectief mogelijk te trainen, wil ik ervoor zorgen dat jij je doelen in zo’n kort mogelijke tijd behaalt. Dit doe ik door mijn SlimTrainen methode te hanteren en je te voorzien van voedingsadvies. Deze combinatie is erg effectief gebleken in het behalen van doelen in het verbeteren van de lange termijngezondheid.

Toen ik op mijn 16e via mijn opleiding in aanraking kwam met krachtsport, was ik meteen geobsedeerd. Al snel merkte ik in mijn sportprestaties een grote vooruitgang, die te danken was aan krachttraining. Door mij verder te verdiepen in de effecten van krachttraining, kwam ik aanraking met de gezondheidsvoordelen die dit heeft. Sindsdien heb ik mij op en naast mijn opleiding hierin verdiept, om zo een expert te worden op het gebied van lange termijn gezondheid.

In mijn trainingen kan je een hoge betrokkenheid van mij verwachten. Ik wil niets liever dan samen de doelen halen die jij hebt. Door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften, en hierop de trainingen en adviezen aan te passen, zorg ik ervoor dat het proces soepel verloopt.
Mensen die een gezond en vitaal lichaam willen zijn bij mij aan het juiste adres. Door je bewust te maken van de positieve effecten van training en voeding, zorg ik ervoor dat het duidelijk wordt welke keuzes je moet maken en nog belangrijker: waarom dit goede keuzes zijn. Door samen te kijken hoe we het beste deze verbeteringen in kunnen vullen, zorgen we ervoor dat jij een gezondere leefstijl krijgt die bij jou past.

Mijn expertises

  • Verbetering Lichaamscompositie

  • Effectiviteit

  • Lange termijn gezondheid

joeri-zwart-whatsapp