Sven Nicholson

Mijn naam is Sven Nicholson en ik ben personal trainer met een focus op:

– Jonge mannen die maximaal fit en sterk willen worden
– Senioren
– Afvallen

Afgestudeerd als beweeg- en leefstijladviseur aan de Hanzehogeschool (Groningen) is personal training echt mijn vak. Al zolang ik me kan herinneren heb ik een passie voor sporten, bewegen en avontuur. Zo interesseer ik me al jaren voor actieve en gezonde levensstijlen en houd ik van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Nog leuker vind ik het om dit te delen om mensen daarmee te kunnen helpen: te helpen het beste uit hun leven te halen en hun grenzen te verleggen.

Als personal trainer luister ik graag naar jouw verhaal en achtergrond maar leg ik tegelijkertijd de focus op het bouwen naar een gezonde toekomst. Dit laatste doe ik aan de hand van passende voedingsadviezen en de meest effectieve (en veilige) trainingsmethode: de HIT-methode. Deze methode helpt je niet alleen je kortetermijndoelen te realiseren – zoals afvallen, prestaties verbeteren of beter in je vel zitten (ondanks blessures) – maar waarborgt óók je langetermijngezondheid.

Zie je mij wel als jouw trainer of wil je eerst graag meer weten? Neem contact met me op en maak gebruik van een gratis proefsessie!

Wil je kennismaking, een proefsessie inplannen of direct samen aan de slag?

Stuur mij dan mailtje