weight-plates

Personal trainer Emmen

Personal trainer in Emmen; professionele begeleiding op maat

Wil je aan de slag met je gewicht, hoe energiek je je voelt of wil je een sterk lichaam bouwen? Wat je hiervoor moet doen verschilt per persoon, en moet dus op de persoon worden toegespitst. Ik en mijn team doen dit in overleg met jou.

Met onze Personal Training in Emmen hebben we onder andere een focus op mensen die:
– met een druk leven effectief vet willen verbranden
– energieker en fitter willen worden
– een sterker lichaam willen bouwen

Onze trainingsmethode heeft dan ook drie pijlers:
1. Effectiviteit
2. Efficiëntie
3. Langetermijngezondheid

Bij ons kun je een plan op maat verwachten. Hierbij hoort de uitvoering van de trainingen en aanpassingen in de voeding. Lang niet iedereen heeft de motivatie, discipline of kennis om dit zelf te doen. Daarom wordt vaak gekozen voor een personal trainer in Emmen.

Door personal training in Emmen in te zetten, is het gemakkelijker om de juiste oefeningen te doen, effectief te trainen en de resultaten van de trainingen te monitoren. Ons doel is hierbij is om jou in dit proces te ontzorgen door exact uit te denken wat jij nodig hebt. Op basis van jouw resultaten en jouw ervaringen spitsen we het verder toe op jou.

Background

Mijn filosofie

‘Personal’ komt voor ‘Trainer’ in ‘Personal Trainer’. Dit neem ik en mijn trainers erg letterlijk. One size fits all kan simpelweg niet bij het behalen van je sportdoel. Wij zijn gebrand op het exact laten aansluiten van de workouts en voeding op ieder persoon. Kennis en kunde is cruciaal voor het behalen van sportdoelen. Dat geldt zowel voor de kennis en kunde van de trainer als de kennis en kunde van degene die het sportdoel wil halen. Daarom ondersteunen wij in allerlei vormen met kennis en tools om jouw doel gemakkelijker te halen. Denk hierbij aan mini-courses, E-books, calculators en dergelijke. Deze zorgvuldig gemaakt op basis van de kennis en ervaringen van onze trainers. Volg je bij ons Personal Training in Emmen, dan profiteer je hier gratis van.

Waarom kies je voor een personal trainer?

Je hebt ongetwijfeld bepaalde doelstellingen. Misschien wil je een bepaald gewicht verliezen. Je lichaam transformeren naar een strakkere en krachtige versie van zichzelf. Meer energie krijgen gedurende de hele dag. Van de pijntjes afkomen. Bij elke doelstelling horen unieke trainingen en meestal ook een specifiek eetpatroon.  Zodat je ook echt deze doelstellingen behaald, is het belangrijk om de motivatie te behouden.

Bij mij ben je gegarandeerd van een oprecht betrokken trainer en dat jij geen nummertje bent. Daarbij ben je verzekerd van een trainer die jou continu monitort en tussentijds met je overlegt om te kijken waar moet worden bijgestuurd. Jouw ervaring is belangrijk voor ons en daarom nemen wij je mening mee in het verder toepassen van jouw plan van aanpak.

De meeste mensen die aan het werk gaan zonder personal training in Emmen, haken redelijk snel af. Bijvoorbeeld omdat de trainingen niet het beoogde resultaat geven, of omdat het niet goed aansluit bij hun lichaam of hun leefstijl. Dat komt vaak door het kiezen van verkeerde oefeningen, een foute techniek en het ontbreken van de juiste mix factoren voor een sterke trainingsprikkel.  Dát is precies waarom je kiest voor een personal trainer in Emmen.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Wat kun je verwachten van personal training in Emmen?

Wij erkennen dat iedereen een individu is en een op maat gemaakte persoonlijke trainingsaanpak verreist om ervoor te zorgen dat training effectief is. Wij voorzien uitsluitend in toegewijde één-op-één-sessies, waardoor een unieke dynamische benadering ontstaat waarmee jij je op één ding kunt concentreren: jouw resultaten.

De eerste stappen zullen zijn dat we analyse doen van je lichaam en leefstijl om ervoor te zorgen dat een regime specifiek op jou kan worden afgestemd. Hiermee wordt rekening gehouden met de huidige conditie, mogelijke blessures, beperkingen en levensstijl.

Personal Training in Emmen bij ons kun je er op rekenen dat de begeleiding is aangepast op jouw behoeften. Geen standaardadvies, maar maatwerk waarmee je daadwerkelijke resultaten kunt behalen.

Wij van Joeri Zwart Personal Training in Emmen integreren een breed scala aan disciplines en methoden om zowel het lichaam als de geest op verschillende manieren uit te blijven dagen.

Background

Meer weten of direct aan de slag met Personal Training in Emmen?

Wil jij écht aan de slag en ben je bereid om aan je doel te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met een personal trainer in Emmen ga je aan de slag met de juiste oefeningen, kennis en betrokkenheid.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je direct de eerste afspraak plannen zodat we samen aan de slag kunnen gaan? Neem dan vooral contact met mij op. Ik help je graag persoonlijk verder met personal training in Emmen.

Over Joeri Zwart Personal Training

Joeri Zwart Personal Training in Emmen is gericht op het neerzetten van sterke resultaten. Concreet betekent dit dat je erop kunt rekenen dat je intensief werkt op de momenten waarop je met één van onze personal trainers in Emmen werkt.

Ook betekent het dat je veel meer tijd overhoudt, juist omdat de trainingen effectief en intensief zijn. Tijdens de trainingen houden we resultaten in de gaten, zodat we altijd kunnen bijschakelen om het effect nog verder te versterken.

Met een personal trainer in Emmen aan het werk gaan is een logische keuze, maar het is vooral een passende optie wanneer je bereid bent om echt aan de slag te gaan. Bij ons kun je rekenen op motivatie, de inzet van de juiste methodes en advies op maat.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Bislett 11, 7825 SB Emmen

Telefoonnummer: 0612978036

Lees meer over voeding voor je vetverbrandende genen en onbekende effectieve trainingstechnieken

Plan een gratis proefsessie