weight-plates

Personal trainer Assen

Personal trainer in Assen; weinig inspanning, veel resultaat

Ben jij op het punt aangekomen om écht aan de slag te gaan met je personal trainer in Assen? Geen zin onzinnige en repetitieve trainingen die in het verleden geen resultaat lieten zien? Wellicht zijn wij een match. Laat mij je daarom meer vertellen over wat je bij ons kunt verwachten. Als jouw personal trainer in Assen maken we gebruik van wetenschappelijk bewezen methodes, gebruiken we weerstandstraining, houden we rekening met jouw situatie en belastbaarheid. Wij hebben gekozen voor een focus: uitsluitend effectief, efficiënt en resultaatgerichte trainen. Wij concentreren ons niet op “fun workouts”, want – zoals die naam al impliceert – ligt de focus daar op fun. Wij sluiten daarmee inderdaad mensen uit. Wij hebben dat geaccepteerd. Wij willen goed worden in één ding en dat is onze effectieve trainingsmethode verder en verder perfectioneren. Wij concentreren ons daarom altijd op de belangrijkste 5% inspanning die jij moet leveren om het meeste resultaat te behalen.

Bij ons vind je hoogwaardige personal training in Assen, waarbij we onze kennis met je delen en je begeleiden, uitdagen en antwoorden geven op de vragen die relevant zijn voor het resultaat dat jij voor ogen hebt. Je schakelt ons als personal trainer in Assen in wanneer je er beter uit wilt zien, wanneer je je energieker en fitter wilt voelen, of wanneer je af wilt vallen.

Background

De personal trainer in Assen waarbij je met minder inspanning meer gedaan krijgt

Meer bereiken terwijl je minder doet. Dat klinkt ongeloofwaardig. En toch is het zo. Met onze manier van trainen en begeleiden in Assen hebben we al meerdere malen laten zien dat het niet gaat om de uren die je in de training steekt. Het gaat om wat je doet op de momenten dat je aan het trainen bent. Voor ons betekent dit 5% inzet voor 95% resultaat. Voor mensen die vermaakt willen worden tijdens een training, zijn wij geen match. Wij zijn wel de perfecte personal trainer in Assen voor mensen die minder tijd hebben, of die niet constant aan het sporten willen zijn en simpelweg op de meest tijdsefficiënte en effectieve manier resultaat willen zien. Door alleen te doen wat nodig is, zonder onnodig heden en je exact dat laten doen wat nodig is, helpen we je om jouw doel te behalen.

Hoe zorgen wij voor zulke resultaten als personal trainer in Assen?

Bij ons hoef je niet te rekenen op “youtube workouts” en advies dat je letterlijk overal kunt vinden. Als personal trainer kijken we naar jouw doelstellen, de maximale belastbaarheid voor jou, jouw startniveau en jouw lichaam, zodat we weten welke aanpak het beste werkt. Daarbij blijven we constant de processen optimaliseren, blijven wij ook elke keer meer leren over jou en jouw lichaam. Dit verwerken we in jouw volgende workouts en eetpatroon.

Elke personal trainer in Assen volgt zelf ook de adviezen die wij onze cliënten geven; we weten dus precies in welke situatie je je bevindt wanneer je ons voedingsadvies volgt en de trainingen doet die wij je aanraden. Het wordt op de persoon toegespitst uiteraard. Voor ons is het belangrijk om alles wat we adviseren zelf te hebben ondervonden en zelf blijven toepassen.

Boeken

De kracht van slim trainen
Lees hier de reviews

Mijn lichaam als sportschool
Lees hier de reviews

Wat anderen zeggen

Alfred

Marcel en Peter

Nina

Super goede personal trainer!

Joeri is een super goede personal trainer. Hij weet te motiveren en als het nodig is een beetje te remmen (heb ik ook wel eens nodig). Buiten dat is het ook nog eens een hele plezierige kerel. Wil je echt iets gaan veranderen of het sporten naar een hoger niveau tillen, kan ik hem van harte aanbevelen.

Jacco van der H

Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg

Ik train al een aantal jaren bij Joeri. Ik hou helemaal niet van sporten,maar het trainen bij Joeri is erg verslavend. Elke keer ga ik met een voldaan gevoel weg. Niet alleen omdat Joeri je tot het uiterste drijft en ik elke keer resultaat zie,maar ook omdat je aan alles merkt dat hij liefde heeft voor het vak en hij alles wil doen om jou je doelen te laten halen. De kennis die hij heeft en vooral de passie die voelbaar is als hij uitleg geeft over het hoe en waarom hij op deze manier training geeft, of hoe je een bepaalde oefening dient uit te voeren vind ik een belangrijk aspect bij een trainer. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat ik op een veilige en efficiente manier begeleid wordt en daarbij het maximale uit de training haal. Ook na mijn operatie heeft hij rekening gehouden en zich verdiept in wat er tijdens het herstel wel en niet mogelijk was. Daarnaast vind ik het fijn dat ik af en toe mijn doelen en wensen kan aanpassen en hij daarvoor mijn trainingsschema aanpast.

Annika van D

Nieuwe inzichten

Joeri is een zeer goeie motiverende trainer. Zeker een aanrader! Train nu al weer een jaar bij hem en ga nog altijd met plezier heen. In die jaar heb ik prestaties gehaald waarvan ik nooit had verwacht dat ooit zal kunnen. Joeri kan je op een leuke manier uitdagen en stimuleert je om nog hoger te scoren. Elke training is weer anders waardoor het totaal niet verveelt. Je ziet en voelt je lichaam sterker worden en je word scherp gehouden met tips voor gezond eten/leven

Melissa

Background

Waarom kies je voor ons als personal trainer in Assen?

Met ons als personal trainer in Assen weet je zeker dat je meer kunt bereiken in minder tijd. Dat is efficiënt omgaan met de ruimte die je hebt, ook wanneer je erg weinig tijd hebt, zorgen wij ervoor dat je samen met ons je doelen kunt bereiken.

De kortste klap een gratis kennismaking en introductie workout om daadwerkelijk een training en vorm van begeleiding te ervaren.

Over Joeri Zwart Personal Training

Laten we volledig open en eerlijk zijn over onze trainingen: de trainingen zijn niet per se leuk of trendy.

Een correcte training bij ons is een specifiek ontworpen training voor jou, met als doel om effectief, doelgericht en efficiënt verbeteringen in jouw lichaam te stimuleren. Een no-nonsense aanpak.

Dit betekent dat je weinig tijd kwijt bent aan de training, überhaupt weinig hoeft te trainen, en daardoor juist overdag volledig energiek bent om te knallen.

Bij Joeri Zwart Personal Training begrijpen we dat iedereen een ander lichaam heeft en een ander leven leidt. En dat het dagelijks leven de tijd voor sporten of gezonde maaltijden volledig kan opslokken.

Wil je werken met iemand die jouw worstelingen begrijpt en je kan helpen die te overwinnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Joeri Zwart

Joeri Zwart – Oprichter Joeri Zwart Personal Training & auteur
van het boek ‘De kracht van slimtrainen’

Stationsstraat 36, 9401 KX Assen

06-25507526

Lees meer over voeding voor je vetverbrandende genen en onbekende effectieve trainingstechnieken

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt mijn handout direct in je inbox.

Plan een gratis proefsessie