Kosten personal trainer

Gosse Lageveen

Mijn naam is Gosse Lageveen en ik ben personal trainer met een focus op:

– Fitter worden
– Effectiviteit, motivatie en discipline
– Lange termijn gezondheid

Mensen helpen en motiveren om gezond en fit te worden, dat is mijn passie. Het geeft mij veel energie om mijn expertise over te brengen aan mensen en zo hun prestaties te verbeteren. Vanuit mijn passie wil ik je inspireren jouw doelen te bereiken. Door middel van onze HIT-methode zorg ik er samen met jou voor dat je je grenzen verlegt, korte termijn doelen haalt, maar zeker ook gericht bent op de lange termijn gezondheid.

Van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in fitness en gezondheid. Ik ontwikkelde de drive om van mijn grote hobby mijn werk te maken en volgde diverse opleidingen en studies om dit te realiseren. Wat is er mooier dan iets te doen waar je met hart en ziel voor gaat en iedere keer weer enthousiast van wordt!

Ik ben een mensenmens, empathisch, open minded en oprecht geïnteresseerd in wat jou beweegt. Het halen van jouw doelstellingen staat voorop. Alles draait bij mij om progressie en resultaat.

Bij mij kun je een uitdagende training verwachten op basis van intensiteit, effectiviteit én veiligheid. Daarnaast voorzie ik je graag van de benodigde voedingsadviezen.

Wil je fit worden, afvallen of sterker worden, kortom beter in je vel zitten? Ik help je graag!

Heb je vragen of heb je behoefte aan een proefsessie? Neem dan gerust contact met mij op.