Mijn lichaam als sportschool (e-book)

Mijn lichaam als sportschool (e-book)

15,00

Een gezond en fit lichaam zorgt voor een hogere kwaliteit van leven. Immers, je fitnessniveau bepaalt hoe lang je leeft en hoe fit je bent op latere leeftijd.

Veel mensen missen de tijd, of vinden het een hoop gedoe om naar de sportschool te gaan, en doen vervolgens helemaal niets. In dit boek laat ik zien dat je gewoon thuis kunt trainen met
je eigen lichaamsgewicht. Je lichaam dient dan als een soort combi-fitnessapparaat, waarmee je tal van oefeningen kunt doen. Kortom, jouw lichaam kan je eigen sportschool zijn.

Bij trainen met lichaamsgewicht doe je oefeningen als squats, crunches en push-ups. Zoals je hieronder kunt zien, gebruik je je eigen lichaamsgewicht om de spieren in je lichaam uit te dagen. Nu kun je denken: dat zijn maar drie oefeningen. Hoe train ik dan alle spieren in mijn lichaam? In hoofdstuk vier ga ik hier uitgebreid op in met uitleg en foto’s, zodat je precies weet wat je moet doen. Daarbij leg ik uit welke variant het beste past bij jouw niveau. Door vervolgens stapsgewijs steeds de moeilijkere variant van de oefeningen op te pakken, zal je zien dat je sterker, fitter, leniger en gezonder wordt.


 • Beoordelingen (1)

  1 review for Mijn lichaam als sportschool (e-book)

   • Van Vincent, ultra marathon hardloper (200 km of meer) 23 januari 2020

    Al een tijdje train ik volgens de methode van Joeri Zwart en zijn boek over Slim Trainen. Minimale inspanning met maximaal resultaat, zo hou ik meer tijd over om te lopen 🤪 Samen met zijn app hou je het ook nog zeer makkelijk bij. Voel me iedere training sterker worden !

   Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  You May Also Like

  De kracht van slim trainen (e-book)
  15,00 In winkelmand